رئيس سازمان بهزيستي کشور گفت: در 4 سال گذشته حدود 40 هزار مسکن براي زنان سرپرست خانوار ساخته و به آنها تحويل شده است.
سيد جواد حسيني در برنامه تهران 20 شبکه 5 تهران گفت: 8 ميليون جمعيت تحت پوشش سازمان بهزيستي کشور داريم که بيش از 50 درصد آنها بانوان هستند. حدود 3 ميليون نفر از اينها تحت حمايت مستقيم ما هستند که بيش از يک ميليون و ششصد هزار نفر از آنها مستمري دريافت ميکنند.
رئيس سازمان بهزيستي کشور افزود: خدمات سازمان بهزيستي کل کشور از پيش از تولد آغاز ميشود و پس از مرگ افراد را هم در بر ميگيرد. به عنوان مثال ما 800 مرکز خدمات ژنتيکي براي پيش از تولد داريم که خدمات ژنتيکي ارائه ميدهد. سازمان بهزيستي 170 نوع خدمات و ماموريت دارد
وي در مورد زنان خود سرپرست گفت: در سطح کشور تقريباً شيش و نيم ميليون زن سرپرست خانوار داريم که حدود 284 هزار نفر از آنها تحت پوشش سازمان بهزيستي هستند که آنها از سازمان مستمري دريافت ميکنند. امسال نزديک به 90 ميليارد تومان کمکهاي معيشتي از جمله يخچال و فرش و تلويزيون را براي اين افراد داشتيم.
حسيني در مورد اشتغال زنان سرپرست خانوار گفت: ما به زنان سرپرست خانوار آموزشهاي لازم را ميدهيم تا توانمند بشوند و بتوانند حرفه و پيشه اي را دنبال بکنند و براي خودشان منبع درآمدي را داشته باشند همچنين براي جامعه هم مفيد باشند. در 4 سال گذشته حدود 40 هزار مسکن براي زنان سرپرست خانوار ساخته و به آنها تحويل شده است.
گروههاي جديد گواهينامه موتورسيکلت
1. گروه الف ميم: اين گروه ويژه موتورسيکلتهاي سبکتر است که شامل موتورسيکلتهاي بنزيني با حجم سيلندر حداکثر 50 سيسي يا موتورسيکلتهاي برقي با توان حداکثر 4 کيلووات ميشود. اين موتورسيکلتها بايد حداکثر سرعت 45 کيلومتر در ساعت داشته باشند و متقاضيان بايد حداقل 16 سال سن داشته باشند.
2. گروه الف يک: اين گروه شامل موتورسيکلتهايي است که حجم سيلندر آنها بيش از 125 سيسي يا توان آنها بيشتر از 11 کيلووات نباشد. متقاضيان اين گروه بايد حداقل 16 سال سن داشته باشند و به موتورسيکلتهاي با قدرت و حجم متوسط نياز دارند.
3. گروه الف دو: اين گروه به موتورسيکلتهايي اختصاص دارد که توان آنها از 35 کيلووات بيشتر نباشد. متقاضيان اين گروه بايد حداقل 18 سال سن داشته باشند و قادر به استفاده از موتورسيکلتهاي قويتر از گروههاي قبلي هستند.
4. گروه الف: اين گروه براي موتورسيکلتهاي خاص با شرايط ويژه در نظر گرفته شده است و متقاضيان بايد حداقل 21 سال سن داشته باشند تا بتوانند گواهينامه دريافت کنند. اين گروه براي موتورسيکلتهاي سنگينتر و پرقدرتتر است.
لزوم اقدامات جديد براي آموزشگاههاي موتورسيکلت
سردار حسيني با تاکيد بر اينکه آموزشگاههاي موتورسيکلت در سراسر کشور بايد براي ارائه خدمات به اين چهار گروه گواهينامه درخواست خود را به پليس راهور ارسال کنند، خاطرنشان کرد: زيرساختهاي لازم براي برگزاري آموزشها و آزمونها توسط پليس راهور آماده است و آموزشگاهها بايد براي آموزش گروههاي اول و دوم موتورسيکلتهايي با حجم سيلندر حداکثر 50 سيسي فراهم کنند.
بررسي نگرانيها پيرامون کاهش سن براي دريافت گواهينامه موتورسيکلت
رئيس پليس راهور فراجا در خصوص نگرانيهايي که نسبت به کاهش سن دريافت گواهينامه موتورسيکلت از 18 به 16 سال مطرح ميشود، اظهار داشت: با توجه به اينکه موتورسيکلتها بهطور طبيعي مستعد بروز خطرات و تخلفات هستند، کنترل دقيقتر و رعايت قوانين و مقررات از سوي راکبان ميتواند در کاهش تصادفات مؤثر باشد. اگرچه محدوديتهايي نظير حجم سيلندر کمتر و سرعت محدودتر براي موتورسيکلتها اعمال شده است، اما همچنان توجه به قوانين و مقررات و گذراندن دورههاي آموزشي معتبر ميتواند از وقوع حوادث جلوگيري کند.
سردار حسيني ادامه داد: پليس راهور اميدوار است که متقاضيان گواهينامه، بهويژه آنهايي که براي اولين بار تجربه رانندگي با موتورسيکلت را دارند، با رعايت دقيقتر قوانين و مقررات، در معرض خطرات احتمالي قرار نگيرند.
توجه به قوانين و اهميت آموزش براي کاهش تصادفات
رئيس پليس راهور فراجا در پايان گفت: با رتبهبندي گواهينامهها و نظارت دقيقتر بر آموزشها، ميتوان شرايط کنترلي لازم براي بهبود وضعيت رانندگي موتورسواران فراهم آورد. توجه به قوانين و مقررات، بهويژه در کلاسهاي آموزشي، از ضروريات اين فرايند است.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.