وزارت خزانه داري آمريکا با تکرار ادعاهاي واشنگتن مدعي شد: در چارچوب «خشم اقتصادي»، دفتر کنترل داراييهاي خارجي وزارت خزانهداري ايالات متحده (OFAC) 9 فرد و نهاد را که بهنفع سپاه پاسداران انقلاب اسلامي ايران (IRGC) و وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح (MODAFL) در زمينه تدارک و تامين تسليحات نقش داشتهاند، تحريم کرد.
اسکات بسنت، وزير خزانهداري و از حاميان فشار حداکثري عليه جمهوري اسلامي ايران مدعي شد: «وزارت خزانهداري از طريق خشم اقتصادي، شبکههاي تدارکات خارجي را که از تلاشهاي نظامي ايران براي دستيابي به سلاح حمايت ميکنند، مختل ميکند.»
وي با دفاع از اين رويکرد فشار حداکثري که دولت ترامپ، نام آن را به خشم اقتصادي تغيير داده است، ادعا کرد: «وزارت خزانهداري داراييهاي حکومت ايران را مسدود کرده، اقتصاد آن را به شدت مختل کرده و ماشين جنگي ايران را از کار انداخته است.
بر اساس اعلام وزارت خزانه داري آمريکا، در ميان افراد و نهادهاي تحريمشده، اشخاص و شرکتهايي مستقر در چين و هنگکنگ قرار دارند.
رويکرد فشار، تحريم و حملات نظامي آمريکا و اسرائيل عليه ايران در حاليست که دولت ترامپ در پي جنگ عليه ايران و پيامدهاي سياسي و اقتصادي آن در جهان به دنبال خروج از اين بحران خود ساخته بوده و با ادعاي ديپلماسي، در پي توافقي با جمهوري اسلامي ايارن است که خواسته هاي خود را برآورده کند.
آمريکا و اسرائيل به رغم اعلام آتش بس در ايران و لبنان، و تداوم مذاکرات براي دستيابي به توافق، همچنان آن را نقض کرده و به حملات خود ادامه داده اند.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.