معاون وزير راه و شهرسازي در بازديد از پروژههاي زيرساختي حمل و نقل در آستارا گفت: تبادلات تجاري ايران 58 درصد رشد داشته است.
داريوش اماني در بازديد از مبادي مرزي و پروژههاي در دست احداث در آستارا با بيان اينکه شهرستان آستارا به دليل وجود مرزهاي زميني، دريايي و ريلي يکي از مهمترين مرزهاي کشور به شمار ميرود، اظهار کرد: مرز آستارا به جهت موقعيت استراتژيکي که دارد و با توجه به همسايگي کشور دوست و همسايه جمهوري آذربايجان در صدد افزايش تبادلات تجاري با آن به سر ميبرد، لذا بايد تمامي مشکلاتي که در اين خصوص وجود دارد از بين رفته و تجارت طرفين افزايش يابد.
معاون وزير راه و شهرسازي با اشاره با همکاريها و هماهنگيهاي صورت گرفته در سال گذشته گفت: تبادلات تجاري ايران افزايش پيدا کرده و 58 درصد رشد داشته که اين عدد به بيش از 14 ميليون تن رسيده است و در پي افزايش آن در کشور هستيم.
وي بيان کرد: در دو ماهه ابتدايي سال جاري توانستهايم رشد صادرات را به 78 درصد برسانيم که عدد بسيار خوبي در امر تجارت و بازرگاني به شمار ميرود و افزايش چشمگيري نسبت به مدت زمان مشابه داشتهايم.
رئيس سازمان راهداري و حمل و نقل جادهاي کشور با اشاره به صادرات 42 هزار تني کالا در سال گذشته افزود: با از بين بردن مشکلات و تأمين زيرساختهاي شهرستان و مرزهاي آستارا اين رقم را افزايش مييابد.
وي ادامه: با توجه به اينکه مرز قديمي ديگر توان جابجايي و تردد اين حجم از کاميون را نداشت با افتتاح مرز زميني جديد که سال گذشته با حضور وزير راه و شهرسازي صورت گرفت، توانستيم تردد کاميونها را تسهيل دهيم.
معاون وزير راه و شهرسازي مسير 1400 متري که جاده آستارا را به مسير رشت وصل ميکند را از اولويتهاي کاري سازمان راهداري دانست و گفت: اين مسير در حال تکميل است و طبق قولي که پيمانکار به ما داده است تا پايان مهرماه زير بار خواهد رفت و ميتواند بخش زيادي از معضلات را در امر تردد کاميونها حل نمايد.
گفتني است، در سفر يک روزه معاون وزير راه به آستارا پروژه احداث پايانه مرزي جديد به مساحت بيش از 11 هکتار در شهرستان آستارا که براي ايجاد آن مبلغ 500 ميليارد تومان هزينه گرديده است که در حال حاضر پيمانکار در حال آماده سازي محوطه 6 هکتاري با پيشرفت فيزيکي 40 درصد ميباشد و همچنين پروژه پسکرانه پايانه مرزي آستارا به مساحت اوليه 8 هکتار و با اعتبار 15 ميليارد ريال که در حال بهسازي و تکميل روسازي بتني ميباشد که در حال حاضر پيشرفت فيزيکي اين پروژه 30 درصد ميباشد مورد بازديد قرار گرفت.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.