دبير شوراي عالي مناطق آزاد کشور، بر ضرورت اولويتدهي به توسعه زيرساختهاي حاکميتي از جمله زمين، برق و گاز، جهت تسهيل فعاليتهاي اقتصادي و رفع دغدغههاي سرمايهگذاران تأکيد کرد.
«حسين فروزان» در نشست با سرمايه گذاران و فعالان اقتصادي منطقه آزاد ارس اظهار داشت: بر اساس بند نخست قانون چگونگي اداره مناطق آزاد، نخستين و اصليترين مأموريت اين مناطق، اقدامات مربوط به عمران، آباداني و توسعه زيرساختها است.
وي تصريح کرد: تأمين زمين، برق و گاز از وظايف ذاتي حاکميت است و نبايد به دغدغه اصلي سرمايهگذار تبديل شود؛ حل اين مسائل وظيفه ماست که بايد با جديت در پيگيري آنها باشيم.
دبير شوراي عالي مناطق آزاد با اشاره به چالشهاي موجود در مسير توسعه، افزود: در حال حاضر در برخي حوزهها، از جمله بخش انشعابات و مجوزهاي انرژي، فرآيندهاي اداري به گونهاي است که مديران محلي ناچار به پيگيري مکرر امور از پايتخت هستند.
وي ادامه داد: اين روند بايد اصلاح شود تا با تمرکززدايي و بهرهگيري از ظرفيتهاي محلي، سرعت فعاليتهاي اقتصادي در مناطق آزاد افزايش يابد.
فروزان در ادامه با تأکيد بر لزوم حمايت عملي از بخش خصوصي، گفت: وظيفه ما اين است که با فعالان اقتصادي و سرمايهگذاران دست آنها را بگيريم و حمايت واقعي بهعمل آوريم.
وي افزود:ارتباط با بخش خصوصي نبايد تنها محدود به برگزاري نشستها و جلسات باشد، بلکه بايد از طريق رفع موانع حقوقي و اداري، حمايت از آنها در عمل محقق شود.
وي همچنين با اشاره به لزوم بهرهگيري از نظرات تخصصي در تصميمگيريهاي مديريتي، اظهار داشت: برگزاري جلسات و نشستهاي مستمر زماني به نتيجه راهبردي و ملموس ميرسد که از ديدگاههاي کارشناسي و تخصصي استفاده شود و از اتکا به ديدگاههاي صرفاً فردي پرهيز گردد.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.