اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

نماينده مجلس شوراي اسلامي:

بلوکه کردن وام، جهنم بانک‌ها مي شوند

نماينده مردم يزد، اشکذر، زارچ و بخش ندوشن در مجلس شوراي اسلامي ضمن انتقاد شديد از برخي رويه‌هاي بانکي، خواستار اولويت‌بخشي به نيازهاي مردم و عمل به تکاليف قانوني شد.

بلوکه کردن وام، جهنم بانک‌ها مي شوند

محمدصالح جوکار در جلسه شوراي هماهنگي بانکهاي استان که با حضور اعضاي مجمع نمايندگان برگزار شد، با ابراز شرمندگي از تأخير هفت ماهه در پرداخت وام ازدواج گفت: از سرنوشت بانک آينده بايد درس عبرت گرفت؛ لذا بايد رتبهبندي بانکها بر اساس عملکردشان در پرداخت تسهيلات خرد انجام شود. 

به گزارش  ايسنا؛ وي با اشاره به يکي از تخلفات رايج بانکها در بلوکه کردن بخشي از وام پرداختي به شهروندان به مديران بانکها هشدار داد: اينکه بانکها براي تأمين منابع، بخشي از تسهيلات پرداختي به مردم را بلوکه ميکنند، هم خلاف شرع است و هم خلاف قانون، شايد از مرکز به شما فشار بياورند، اما با اين کار داريد براي خود جهنم ميخريد. آن کسي که تسهيلات گرفته، به تمام آن پول نياز داشته است.

رئيس مجمع نمايندگان استان با يادآوري هشدارهاي چند سال پيش مقام معظم رهبري، سرنوشت بانک آينده را نمونهاي از عواقب بنگاهداري بانکها و عدم نظارت بر آنها دانست و گفت: وقتي يک بانک با ايجاد شرکتهاي تابعه، تسهيلات را به نفع سهامداران خود سرمايهگذاري ميکند، نتيجهاش ميشود ناترازيهاي کلان که تاوان آن را بايد مردم و بانکهاي دولتي بدهند. اگر نظارت بر سيستم بانکي نباشد کار به ورشکستگي و تشديد تورم ختم ميشود.

نماينده يزد، اشکذر، زارچ و بخش ندوشن در مجلس شوري اسلامي با انتقاد شديد از تعلل در پرداخت وامهاي خرد، بهويژه وام ازدواج و فرزندآوري اين موضوع را مايه خجالت دانست و افزود: يک جوان هفت ماه است که در نوبت وام ازدواج قرار دارد. من شخصاً با مديرعامل اين بانک در تهران صحبت کردم و قول صفر شدن صفها را دادند، اما هنوز اتفاقي نيفتاده است. اين مبالغ در مقابل ناترازيهاي بزرگ بانکي اصلاً عددي نيست. پرداخت وام ازدواج و فرزندآوري يک تکليف قانوني است و بايد بدون بهانه محقق شود.

جوکار در پايان براي ايجاد يک سازوکار نظارتي و تشويقي، پيشنهادي عملي گفت: از شوراي هماهنگي بانکها ميخواهيم که در جلسات آينده، يک رتبهبندي از عملکرد بانکها در حوزههايي مانند پرداخت تسهيلات خرد و همراهي با برنامههاي توسعه استان به ما ارائه دهند. مجمع نمايندگان نيز متقابلاً، گامهاي لازم را در راستاي تقويت و حمايت از آن بانکهايي که پيشبرد امور را در اولويت قرار دادهاند، برخواهد داشت.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.