اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

بازگشت 21 درصد زوجينِ متقاضي طلاق به زندگي مشترک

مديرکل دفتر مشاوره و امور روانشناختي معاونت سلامت اجتماعي سازمان بهزيستي از ارائه 110 هزار و 999 جلسه مشاوره براي زوجين متقاضي طلاق که در «سامانه تصميم» ثبت‌نام کرده‌اند طي سه ماهه پاييز خبر داد و گفت: بيشترين فراواني علل طلاق بر اساس داده‌هاي سامانه، عدم مسئوليت‌پذيري، عدم تسلط به تکنيک‌هاي مرتبط با مهارت‌هاي زندگي، بي‌توجهي، بددهني، بي‌احترامي و طلاق عاطفي بوده است.

بازگشت 21 درصد زوجينِ متقاضي طلاق به زندگي مشترک

معصومه توکلي با بيان اينکه طرح «پيشگيري و مداخله در طلاق و کاهش عوارض ناشي از آن» با همکاري و هماهنگي قوه قضائيه در تمامي شهرستانهاي بالاي 50 هزار نفر جمعيت کشور (307 شهر) از طريق سامانه تصميم انجام ميشود، اظهار کرد: از طريق اين طرح امکان ارجاع متقاضيان طلاق توافقي براي انجام ارزيابيهاي رواني اجتماعي و دريافت خدمات تخصصي مشاورهاي از مراکز مشاوره و خدمات روانشناختي و کلينيکهاي مددکاري اجتماعي تحت نظارت سازمان بهزيستي فراهم شده است.

وي با اشاره به فرآيند ارائه خدمت در سامانه تصميم، تصريح کرد: متقاضيان براي ثبتنام، پس از مراجعه به سايت زمان به آدرس https://zaman.behzisti.net/ و همچنين دريافت وقت مراجعه به مرکز غربالگري رواني اجتماعي (وقت و مرکز خالي)، به همراه همسر و مدارک هويتي به مرکز غربالگري رواني اجتماعي مراجعه ميکنند و پس از تکميل فرمهاي غربالگري و تشکيل جلسه ارزيابي براي زوجين، پروندهشان به يکي از مراکز مشاوره تخصصي ارجاع ميشود. انجام مشاورههاي تخصصي فرهنگ محور و استاندارد و پروسه آن 45 روزه است که پس از اتمام بازه زماني 45 روزه و اعلام نظر به مرکز غربالگري رواني اجتماعي، نظر کتبي مرکز به پيشخوان قضايي يا بايگاني پرونده اعلام خواهد شد.

مديرکل دفتر مشاوره و امور روانشناختي معاونت سلامت اجتماعي سازمان بهزيستي در ادامه ضمن ارائه آمار سه ماهه پاييز سامانه تصميم، يادآور شد: در سه ماه سوم امسال بالغ بر 110 هزار و 999 جلسه مشاوره (شامل مشاورههاي روانشناسي، مددکاري، حقوقي و مذهبي) براي زوجين متقاضي طلاق که در سامانه تصميم ثبتنام کردهاند برگزار شده تا از طريق اين مشاورهها، نسبت به کاهش تعارضات و مشکلات خانوادگي آنها و بازگشت آنها به زندگي مشترک و همدلانه کمک شود.

توکلي ادامه داد: طرح «پيشگيري و مداخله در طلاق و کاهش عوارض ناشي از آن» و به دنبال ارائه خدمات روانشناسي به زوجين متقاضي در سال جاري منجر به سازش 21.98 درصد زوجين و بازگشت به زندگي مشترک شده است.

به گفته وي، در پاييز سال گذشته در مجموع 560 هزار و 193 جلسه مشاوره روانشناسي و مددکاري انجام شد که با توجه به اينکه در پاييز سال جاري 8 استان کاملا از سامانه تصميم خارج شدهاند، آمار تعداد جلسات در مجموع کاهش يافته است.

توکلي درخصوص عمده مشکلات زوجينِ متقاضي طلاق در اين بازه زماني يادآور شد: بيشترين فراواني علل طلاق بر اساس دادههاي سامانه تصميم، عدم مسئوليتپذيري، عدم تسلط به تکنيکهاي مرتبط با مهارتهاي زندگي، بيتوجهي، بددهني، بياحترامي و طلاق عاطفي بوده است.

مديرکل دفتر مشاوره و امور روانشناختي معاونت سلامت اجتماعي سازمان بهزيستي همچنين در پاسخ به اين سوال که چند درصد مراجعان فاقد بضاعت مالي بودهاند؟، تاکيد کرد: سالانه بالغ بر 10 درصد افراد فاقد بضاعت لازم تشخيص داده ميشوند و خدمات رايگان دريافت ميکنند. لازم به ذکر است يک جلسه ارزيابي رواني و اجتماعي (غربالگري) براي همه افراد به صورت رايگان انجام ميشود و سازمان بهزيستي بابت آن به مراکز، يارانه پرداخت ميکند.

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.