اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

آوارگي 38 هزار فلسطيني در شمال کرانه باختري

سازمان «پزشکان بدون مرز» اعلام کرد که رژيم اشغالگر اسرائيل حدود 38 هزار فلسطيني را از استان‌هاي جنين و طولکرم در شمال کرانه باختري به‌صورت اجباري آواره کرده است و ادامه اين روند در اردوگاه «الفارعة» در طوباس را وحشتناک توصيف کرد.

آوارگي 38 هزار فلسطيني در شمال کرانه باختري

اين سازمان در بيانيهاي تأکيد کرد: «آوارگي اجباري فلسطينيان توسط نيروهاي اسرائيلي در اردوگاه الفارعة در طوباس بسيار هولناک است و در ادامه آوارهسازي 38 هزار نفر در جنين و طولکرم رخ ميدهد.»

در اين بيانيه آمده است: «تخليههاي اجباري و ويراني گسترده در کرانه باختري الگوي نگرانکنندهاي از سرکوب را نشان ميدهد و تأثيرات شديدي بر سلامت و معيشت مردم دارد.»

اين سازمان بينالمللي توضيح داد که حمله نظامي اسرائيل به اردوگاه الفارعة بهشدت آزادي تردد فلسطينيان و دسترسي آنها به خدمات اساسي را محدود کرده است، زيرا رژيم اسرائيل مقررات منع آمدوشد اعمال کرده و وروديهاي اردوگاه را بسته است.

پزشکان بدون مرز خواستار پايان دادن به تشديد خشونت و حملات عليه غيرنظاميان در سراسر سرزمينهاي اشغالي فلسطين شد.

به گزارش آناتولي، در 21 ژانويه، ارتش اسرائيل حمله نظامي گستردهاي را در شمال کرانه باختري آغاز کرد که از شهر جنين، اردوگاه آن و روستاهاي اطراف شروع شد و به شهادت 25 فلسطيني انجاميد.

در 27 ژانويه، ارتش اسرائيل حملات خود را به شهر طولکرم گسترش داد که طي آن 5 فلسطيني به شهادت رسيدند.

در 2 فوريه، رژيم صهيونيستي حمله ديگري را در شهر طمون و اردوگاه الفارعة در استان طوباس آغاز کرد. پس از هفت روز از طمون عقبنشيني کرد اما حملاتش را در اردوگاه الفارعة ادامه داد.

بامداد يکشنبه، ارتش اسرائيل عمليات خود را به اردوگاه نور شمس در شرق طولکرم گسترش داد و مدعي شد که «چند عامل خرابکار» را هدف قرار داده و چند نفر را بازداشت کرده است. بامداد سهشنبه نيز، يورشجديدي را به محله شرقي جنين آغاز کرد.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.