اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

آمار مرگ و مير در ايران

سازمان ثبت احوال کشور اعلام کرد: در سال گذشته ثبت فوت مردان 11.2 درصد بيشتر از زنان بود و در مقابل هر 130 مرد فوت شده، 100 زن فوت شده‌ است.

14:15
آمار مرگ و مير در ايران

به گزارش سازمان ثبت احوال کشور و بر اساس آمار مرکز رصد جمعيت کشور در سال 1402 مردان 55.6 درصد و زنان 44.4 درصد از ثبت فوت ها را به خود اختصاص داده اند که اين ميزان در مدت مشابه سال قبل برابر 56.6 درصد براي مردان و 43.4 درصد براي زنان بوده است.

همچنين آمارهاي ثبت شده در سازمان ثبت احوال کشور نشان مي دهد در مقابل هر 130 مرد فوت شده، 100 زن فوت شدهاند.

بر اساس اين گزارش در سال گذشته 442 هزار و213 رويداد فوت به ثبت رسيده است که اين ميزان نسبت به مدت مشابه سال قبل با 418هزار و 741 رويداد فوت ثبت شده، 5.6درصد افزايش داشته است.

سازمان ثبت احوال کشور اعلام کرد: ميانگين سني فوتشدگان در کشور در سال گذشته برابر با 66.2 سال بوده که در بين استانها بالاترين ميانگين سن مربوط به استان گيلان با 71.3 سال و کمترين مربوط به استان سيستان و بلوچستان با 50.7 سال است.

بر اساس گزارش هاي آماري مرکز رصد جمعيت کشور سازمان ثبت احوال ميزان نرخ خام فوت کل کشور در سال 1402 برابر با 5.3 در هزار نفرجمعيت بوده است که استان گيلان با نرخ 7.4 در هزار نفر جمعيت بيشترين نرخ فوت و استان کهگيلويه و بوير احمد با نرخ 3.9 در هزار نفر جمعيت کمترين نرخ فوت را در بين استانها داشتهاند.

در اين گزارش تاکيد شده است بيشترين تعداد فوت شدگان مربوط به گروه سني 89-85 سال است، به طوري که 9.9 درصد از کل فوت شدگان مرد و 12.5 درصد از کل فوت شدگان زن مربوط به اين گروه سني بودهاند.

بر اساس قانون، مهلت قانوني ثبت فوت در ثبت احوال 10 روز است و برابر ماده 22 قانون ثبت احوال کشور، وفات هر فرد اعم از ايراني يا خارجي بايد به يکي از ادارات ثبت احوال سراسر کشور اعلام شود همچنين وفات ايرانيان در خارج از کشور به ماموران کنسولي محل اقامت يا به يکي از ادارات سازمان ثبت احوال کشور اعلام ميشود.

نزديکترين خويشاوند متوفي يا هر شخصي که در موقع وفات حاضر بوده با ارائه مدرک شناسائي، ماموران انتظامي متصدي يا صاحب مکاني که وفات در آن رخ داده است، متصديان گورستان ها، مقامات قضايي و نظامي و گروه هاي امدادي، مي توانند براي اعلام وفات واخذ گواهي فوت اقدام کنند.

شبکه اعلام وقايع حياتي در کشور از سال 1385 و با مشارکت بيش از 35 هزار ثبت يار شکل گرفته است و ثبت ياران شامل دهياران، بهورزان، متصديان آرامستان ها، اعضاي شوراهاي اسلامي، شوراياران، مسئولان پايگاه هاي بسيج و مديران مدارس هستند.

اين مجموعه در ذيل شوراي هماهنگي ثبت احوال استان ها و شهرستان ها به رياست استانداران و فرمانداران فعال بوده و با برنامه ريزي و تلاش مستمر به انجام رسيده، در حال حاضر بيش از 98 درصد فوت هاي ثبت شده در فاصله کمتر از يک سال از رخداد، در مهلت قانوني 10 روزه به ثبت مي رسند.

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.