استاندار آذربايجانشرقي با بيان اينکه برآورد کل تعداد بيکاران استان 107 هزار نفر است، گفت: 75 درصد بيکاران استان مربوط به 6 شهر است که براي رفع اين مشکل و کاهش ميزان بيکاري در اين شهرها، برنامه ريزي و اطلس جغرافيايي بيکاري استان تهيه و تدوين شود.
مالک رحمتي در جلسه کارگروه اشتغال استان اظهار کرد: برگزاري جلسات کارگروه اشتغال براي گرهگشايي، سياستگذاري و تصميمگيري در اين حوزه است و صرفا براي گزارشدهي نيست.
استاندار آذربايجانشرقي با بيان اينکه برآورد کل تعداد بيکاران استان 107 هزار نفر است، گفت: 75 درصد بيکاران استان مربوط به 6 شهر است که براي رفع اين مشکل و کاهش ميزان بيکاري در اين شهرها، برنامهريزي و اطلس جغرافيايي بيکاري استان تهيه و تدوين شود.
رحمتي تاکيد کرد: براي ايجاد تحول در ميدان و عمل بايد مديران متحول شوند و بدون اين امر پيشرفت امکان پذير نخواهد بود.
وي يادآور شد: امسال به نام جهش توليد با مشارکت مردمي نامگذاري شده که به مفهوم افزايش نيروي کار بوده و تحقق آن نيز مستلزم يک طراحي ويژه است.
نماينده عالي دولت در آذربايجانشرقي به امنيت شغلي کارگران نيز تاکيد و اضافه کرد: در آذربايجانشرقي يک استان دانش پايه بوده و داراي بهترين صنايع و دانشگاههاست، موضوع احساس امنيت شغلي کارگران که بهرهوري را بالا مي برد و به آنها اطمينان خاطري مي دهد، مورد توجه جدي قرار گيرد و اولين استاني باشيم که در اين حوزه برنامهريزي کردهايم.
رحمتي ادامه داد: در اين راستا ضرورت دارد سامانه و سکوي جامعي براي معرفي فرصتهاي شغلي براي جويندگان اشتغال معرفي شود تا آنان بتوانند به راحتي شغل مورد نظر خود را جست و جو کنند و ما نيز در مديربت استان بتوانيم بر مبناي دادههاي آن ميزان بيکاران و اشتغال را رصد کنيم.
استاندار آذربايجانشرقي، اشتغال فارغالتحصيلان دانشگاهي را ضروري خواند و افزود: سهم فارغالتحصيلان در اشتغال براي ما مهم و جزء مولفههاي اميد آفرين بوده و رضايتمندي را در جامعه افزايش ميدهد.
وي ادامه داد: سازوکاري فراهم شود که اشتغال فارغ التحصيلان را به مجموعه هاي دانش بنيان استان گره بزنيم تا با استفاده از اين ظرفيت، سهم اشتغال جامعه دانشگاهيان بيشتر شود.
رحمتي به مشاغل آينده نيز اشاره کرد و گفت: برخي مشاغل با پيشرفت تکنولوژي و ظهور هوش مصنوعي به تدريج از بين ميروند؛ بنابراين ضرورت دارد مشاغل «آي تي محور» مورد توجه جدي قرار گيرد و نسبت به مشاغل دانش پايه، سياستگذاري و برنامه دقيق و مشخصي تدوين شود.
وي با بيان اينکه اشتغال پايدار از مسير دانشگاهها ميگذرد، گفت: قرارداد همکاري سهجانبه مابين دانشگاهها و صنايع و کارخانجات با محوريت اداره کار امضا همچنين مهارتآموزي براي هر 2 گروه بيکاران و شاغلان انجام شود.
استاندار آذربايجانشرقي با تاکيد بر اينکه عامل مهمي که باعث ايجاد اشتغال مي شود، پرداخت منابع مالي و تسهيلات بانکي است، اظهار کرد: دستگاه ها 20 روز کاري فرصت دارند تا نسبت به جذب و پرداخت تسهيلات اشتغال خود اقدام کنند، در غير اين صورت اعتبارات دستگاههايي که نتوانند اين امر را انجام دهند به دستگاههاي ديگر اختصاص خواهد يافت.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.