اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

ائتلاف تراکتور و سپاهان عليه قهرماني استقلال

2 باشگاه تراکتور و سپاهان براي تعيين قهرمان فصل گذشته ليگ برتر پيشنهادي را به سازمان ليگ ارائه کرده‌اند.

ائتلاف تراکتور و سپاهان عليه قهرماني استقلال

در شرايطي که بحث اهداي احتمالي جام قهرماني فصل گذشته به استقلال مطرح شده، ظاهراً 2 باشگاه تراکتور و سپاهان پيشنهاد کردهاند يک تورنمنت سهجانبه قهرمان ليگ را تعيين کند. اين شبيه همان پيشنهادي است که پرسپوليس براي تعيين سهميه سوم ايران در آسيا داده بود.

ليگ بيست و پنجم به دليل جنگ تحميلي آمريکا و اسرائيل نيمهکاره ماند و مسابقات در هفته بيستوسوم متوقف شد.

فدراسيون فوتبال نيز براي معرفي نمايندگان ايران در رقابتهاي آسيايي، جدول مسابقات را در همان مقطع فريز کرد. برايناساس استقلال که در زمان توقف مسابقات صدرنشين بود به همراه تيم دوم جدول يعني تراکتور به ليگ نخبگان آسيا رفتند. گلگهر سيرجان نيز با نامه دبيرکل فدراسيون بهعنوان سهميه ايران در ليگ قهرمانان سطح دو به AFC معرفي شدند.

در ادامه، بحث تعيين قهرمان فصل گذشته و اهداي جام به استقلال مطرح شد؛ موضوعي که هنوز از سوي فدراسيون فوتبال به تصميم قطعي نرسيده. مهدي تاج اعلام کرده اين موضوع نيازمند بررسي است و حتي احتمال اهداي جام در مراسم برترينهاي فصل گذشته وجود دارد.

بااينحال، اين موضوع با واکنش تراکتور و سپاهان مواجه شده و اين دو باشگاه در نامههايي جداگانه اعتراض خود را نسبت به اهداي احتمالي جام به استقلال اعلام کردهاند و معتقدند صرف صدرنشيني در جدول فريز شده نميتواند ملاک قطعي براي تعيين قهرمان باشد.

ظاهراً پيشنهاد مطرحشده از سوي اين دو باشگاه به سازمان ليگ اين است که اگر قرار باشد براي فصل گذشته جامي اهدا شود، بايد ميان سه تيم ابتدايي جدول فريز شده يک تورنمنت سهجانبه در زماني مناسب و در زمان خالي بودن تقويم فصل آتي برگزار شود تا قهرمان در زمين مشخص شود.

با وجود اين پيشنهاد، سازمان ليگ و فدراسيون تاکنون نه تصميم قطعي براي اهداي جام به استقلال گرفته و نه واکنش مشخصي به پيشنهاد برگزاري تورنمنت سهجانبه نشان دادهاند.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.