اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

فرمانده نيروي پدافند هوايي ارتش:

ايران آماده برگزاري رزمايش‌ مشترک با کشورهاي دوست و هم‌پيمان است

فرمانده نيروي پدافند هوايي ارتش، گفت: پيام نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران و به ويژه پدافند هوايي ارتش به همه کشورهاي دوست و هم پيمان ،‌ صلح و دوستي است. در اين راستا،‌ اين نيرو آمادگي گسترش همکاري‌هاي مختلف نظامي در حوزه هاي آموزشي برگزاري رزمايش‌هاي مشترک، تبادل تجربيات فني و عملياتي و ديدارهاي دوجانبه را دارد.

ايران آماده برگزاري رزمايش‌ مشترک با کشورهاي دوست و هم‌پيمان است

وابستگان نظامي خارجي مقيم تهران به مناسبت پانزدهمين بزرگداشت نيروي پدافند هوايي ارتش با امير عليرضا صباحيفرد فرمانده نيروي پدافند هوايي ارتش ديدار کردند.

امير عليرضا صباحيفرد فرمانده نيروي پدافند هوايي ارتش در اين مراسم، گفت: نيروي پدافند هوايي ارتش که امروز در سالروز تشکيل آن قرار داريم، صيانت از حريم هوايي کشور را بر عهده دارد و با لطف خدا و سعي و کوشش همکاران پرتلاشم توانسته آسمان جمهوري اسلامي ايران را در چارچوب قوانين بين المللي براي کشورهاي دوست به فضايي امن و براي هرگونه اقدام خصمانه به فضايي نا امن تبديل کند.

وي افزود: پيروزي انقلاب اسلامي ايران در سال 1357 نخستين بارقههاي تغيير در نظم ناعادلانه جهاني و فروپاشي هندسه يکجانبه گرايي در عرصه نظام بين الملل را که در آن قدرت هاي بزرگ، تعيين کننده مسائل جهاني در آن روزگار بودند را رقم زد.

فرمانده نيروي پدافند هوايي ارتش با اشاره به پيروزي انقلاب اسلامي و ثمرات آن، بيان کرد: انقلاب اسلامي که با نام خدا و با تکيه بر آموزه هاي نوراني دين مبين اسلام به پيروزي رسيد، منافع قدرتهاي زورگوي جهاني را به ويژه در منطقه حساس غرب آسيا با خطر جدي مواجه کرد.

وي ادامه داد: بازدارندگي به عنوان دکترين دفاعي جمهوري اسلامي ايران مبتني بر روابط دوستانه و متقابل با همه کشورهاي جهان به ويژه کشورهاي دوست و همسايه در منطقه غرب آسيا بوده است.

امير صباحيفرد، تصريح کرد: نيروهاي نظامي ضمن برخورداري از آمادگي کامل و همه جانبه، با بکارگيري آخرين تجهيزات روز آمد و اتکا به توانمنديهاي داخلي مطابق فتواي رهبر معظم انقلاب اسلامي و فرمانده کل قوا مد ظله العالي و از سلاح هاي نامتعارف و کشتار جمعي بي نياز بوده و بکارگيري سلاحهاي مذکور در دکترين نظامي ما جايي ندارد.

وي افزود: در بازدارندگي دفاعي جمهوري اسلامي ايران، «خودکفايي و بهره گيري از توان موشکي» از اهميت ويژه اي برخوردار بوده و در راهبرد دفاعي نيروي پدافند هوايي، بازدارندگي عبارت است از؛ قدرت پاسخگويي سريع و قاطع به هرگونه اشتباه محاسباتي دشمن.

فرمانده نيروي پدافند هوايي ارتش با اشاره به توانمنديهاي اين نيرو، تصريح کرد: اين نيرو توانسته است با همکاري صنايع دفاعي و استفاده از دانش مراکز دانشگاهي کشور با تنوع بخشي به سامانه هاي خود در ارتفاع پست متوسط و برد بلند در طي دو دهه گذشته ضمن ايجاد بازدارندگي مؤثر, مأموريت خود را به نحو مطلوب به انجام رساند.

امير صباحيفرد در بخش ديگري از سخنانش ضمن اشاره به دوران دفاع مقدس، گفت: جنگ تحميلي هشت ساله با رژيم صدام تجربه بي بديلي براي ملت ما بود که ضرورت تلاش براي تحقق استقلال و خودکفايي در حوزه دفاعي را بيش از پيش برجسته ساخت.

وي افزود: ما در دفاع مقدس شاهد نوعي مديريت هوشمندانه اطلاعات توأم با بهره گيري آگاهانه از ظرفيتهاي داخلي نوآوري و خلاقيت در استفاده از تجهيزات و همگرايي و همافزايي براي استفاده از قابليتها و ظرفيتهاي موجود بوديم.

فرمانده نيروي پدافند هوايي ارتش، عنوان کرد: نيروي پدافند هوايي در آن دوران توانست علاوه بر موفقيت در نگهداري تعمير و بازآماد تجهيزات پدافندي خود با استفاده از دانش روز و تجربيات کارکنان از جان گذشته خويش که برخي از پيشکسوتان اين عمليات و عرصه هم اکنون در اين مراسم شرف حضور دارند ابتکارات مهمي در بکارگيري سامانه هاي پدافندي داشته باشد.

وي ادامه داد: از ابتکارات عملياتي شاخص و موثر دفاع هوايي در طول جنگ تحميلي ميتوان به آنچه که در عمليات والفجر 8 انجام گرفت اشاره کرد که باعث موفقيت پدافند در انهدام 72 فروند هواپيما و بالغ بر 10 فروند از بالگردهاي رژيم بعثي شد که اين اقدام يک رکورد بي سابقه در تاريخ پدافند هوايي در نبردها محسوب مي شود.

امير صباحيفرد با بيان اينکه نيروي پدافند هوايي به عنوان خط مقدم مقابله با تهديدات نظامي، با اتکاء به شبکه يکپارچه فرماندهي و کنترل ،خود کمترين خطاي محاسباتي در حراست از آسمان کشور و کنترل ترافيک هوايي را داشته است، خاطرنشان کرد: اين نيرو هم اکنون نيز با بومي سازي سختافزاري و نرمافزاري اين سامانه، مأموريت حراست و صيانت از قلمرو هوايي و آسمان نيلگون جمهوري اسلامي ايران را انجام ميدهد.

وي افزود: اين نيرو با بهره گيري از توان علمي و تخصصي کشور و بکارگيري علوم و فناوريهاي نوين در حوزه مخابرات و ارتباطات و توسعه سامانه هاي امنيت ارتباطي ضمن حفظ محرمانگي يکپارچگي و در دسترس بودن اطلاعات با برقراري لينکهاي ارتباطي داده بين سامانه ها و تجهيزات، لايه هاي امنيت سايبري مختلفي جهت حفاظت از داراييهاي مهم و با ارزش تعريف و اجرايي کرده است که همگي از فناوريهاي روز و لبه دانشي بهره ميبرند.

فرمانده نيروي پدافند هوايي ارتش، اظهار کرد: بعد از فرمان تاريخي فرمانده معظم کل قوا (مدظله العالي) مبني بر تشکيل نيروي پدافند هوايي در دهم شهريور سال 1387، ارتش جمهوري اسلامي ايران به پيشرفتهاي شگرفي در دانش طراحي و ساخت سامانه هاي پدافندي کشف و مقابله با پهپادهاي پرسهزن، انتحاري و ريزپرنده، پياده سازي الگوريتمهاي روز بومي در ارتباطات امن، ارتقاء و بهينه سازي سامانههاي موشکي با بردهاي متنوع سامانههاي جنگ الکترونيک و ورود به حوزههاي علمي، سامانههاي ليزري، هوش مصنوعي، نانو و کوانتوم دست يافته است.

وي ادامه داد: در راستاي حفظ وضعيت عملياتي سامانههاي پدافندي نيروي پدافند هوايي همواره با تکيه بر اصول و روشهاي نوين علمي و بهره گيري از دانش و تجربه افسران فني و تفکرات راهبردي و مديريت سيستمي مديران مربوطه بعنوان نيروي پيشگام - پيوسته با ،تدوين برنامه ريزي و اجراي آخرين روشهاي جاري در ارتشهاي جهان افزايش قابليت اطمينان و عملکرد عملياتي تجهيزات را در دستور کار خويش قرار داده و هم اکنون نيز جديدترين الگوها و استانداردهاي نگهداري و تعمير سامانهها را پياده سازي و اجرا ميکند.

امير صباحيفرد با اشاره به ساير وظايف نيروي پدافند هوايي ارتش، تصريح کرد: جمع آوري اطلاعات با کشف و شناسايي اهداف تا صدها کيلومتر فراتر از مرزها توسط سامانه هاي کاملاً بومي از ديگر اقدامات مبتني بر فناوري است که با تجزيه و تحليل اطلاعات دريافتي ضمن ايجاد آگاهي وضعيتي و اشراف اطلاعاتي، کمک شاياني به طرح ريزي هاي تاکتيکي و عملياتي نيروي پدافند هوايي کرده و به عنوان خرد و چشم بيناي پدافند هوايي، قدرت بازدارندگي در پدافند هوايي کشور را ارتقاء داده است.

وي ادامه داد: اين پيشرفتها را مديون هدايت هوشمندانه فرمانده معظم کل قوا نخبگان و دانشمندان صنايع دفاعي کشور پايوران ولايت مدار و پايبند به اصول انضباطي ميدانيم که شعار «ما ميتوانيم» را سر لوحة اصول اعتقادي و عمل خود قرار دادهاند و از نتايج اين راهبرد مي توان به طراحي و توليد انواع سامانه موشکي مجهز و متکي به فناوري روز مانند تلاش، 15 خرداد، جوشن، باور 373، مجيد، خاتم و سراج و رادارهاي کشف و شناسايي کاوش، مطلع الفجر، بينا و کاشف اشاره کرد.

فرمانده نيروي پدافند هوايي ارتش، تاکيد کرد: پيام نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران و به ويژه پدافند هوايي ارتش به همه کشورهاي دوست و هم پيمان که شما به عنوان نمايندگان آنها در اين جلسه شرف حضور داريد پيام صلح و دوستي است. لذا؛ در چارچوب روابط فيمابين اعلام مي دارم که اين نيرو آمادگي گسترش همکاريهاي مختلف نظامي در حوزه هاي آموزشي برگزاري رزمايشهاي مشترک، تبادل تجربيات فني و عملياتي و ديدارهاي دوجانبه را دارد.

وي افزود: براي همه شما وابستگان محترم نظامي به عنوان نمايندگان نيروهاي مسلح کشورهاي دوست که با تلاش سازنده سعي در ارتقاء روابط دفاعي و مناسبات دوستانه و انساني با جمهوري اسلامي ايران داريد، آرزوي توفيق و سربلندي دارم.

امير صباحيفرد در پايان خاطرنشان کرد: مجدداً حضور شما مهمانان ارجمند را در آيين گراميداشت سالروز نيروي پدافند هوايي جمهوري اسلامي ايران ارج نهاده و از شما ميخواهم سلام گرم من و همچنين، پيام صلح و دوستي ارتش جمهوري اسلامي ايران و نيروي پدافند هوايي را به ارتش و مردم ميهن خود برسانيد.

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.