اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

انقلاب اسلامی ایران در آینه روایات (151)

مروري خلاصه‌وار بر ساير رويدادهاي اصلي دوران ظهور در جهان (2)

انقلاب اسلامی ایران در آینه روایات (151)

اوضاع جهان در دوران ظهور(2)

 

دسته دوم:

در بيان معصومين(ع) دگرگوني و آشفتگي در طبيعت در سطح کره خاکي از ويژگيهاي اين دوران است. ابتلاي گسترده مردم به بيماريهاي ناشناخته و همه گير، زياد شدن زلزله، سيل، بارانهاي بيموقع، هجوم ملخ، قحطي و گرسنگي، اتفاقات سريع و سرعت زمان، صاعقه و بادهاي مخرب، کمآبي و خشک شدن رودخانه-ها، خسوف و گسوف پيشبيني نشده، گرم شدن زمين، پيدايش دود بالاي سر انسانها، سکون موقت خورشيد، ظاهرشدن کف دستي در آسمان و صورت و سينه در قرص خورشيد، طلوع ستاره دنبالهدار، اقتران کواکب، رانش زمين(همايون ، 1391: 54) از جمله موارد مذکور در روايات هستند.

 

دسته سوم:

در اين بخش از روايات، از حوادث و وقايعي در سطح سياسي و نظامي سخن به ميان آمده است. در اين احاديث به تحولات ويژه هر کشور و اقوام در کنار آشوبهاي جهاني اشاره شده است. در اين آشوبها غرب آسيا از سنگيني خاصي در تحولات دوران برخوردار است. از اين موارد فتنه اشغال فلسطين، ظهور مدعيان پيامبري و مهدويت، قيام مردي از شهر قم، انتقال پايگاه دانش از کوفه به قم، خروج زنديقي از قزوين، پادشاهي جحجاه بر ايرانيان، صيحه آسماني، فتنه مشرق، فتنه مغرب، مرگ پادشاهي به نام عبدالله، اختلاف و قتل و غارت حجاج در ذيالحجه، خرابي و آتش گرفتن کعبه، کشتار در مدينه، اختلاف اهل شام، خروج سفياني از شام، لشکر کشي سفياني به شام، خروج يماني، قيام خراساني، حمله روم و ترک و سفياني به عراق و قتل و غارت شيعيان، اختلاف ميان اعراب و نيز مسلمانان، غلبه عجم بر عرب، خروج دجال، قتل نفس زکيه، فتح بيت المقدس، شکل گيري مجدد حکومت بني عباس و انقراض آن، قتل پادشاه مصر، ويراني خراسان و موارد ديگر(همايون ، 1391: 54) که بيان کننده سرعت اتفاقات و توالي آنها است که در عين جهاني بودن، تمرکز آنها در غرب آسيا
است.

اين اتفاقات آنچنان کسترده و عميق است که در تمام شئونات زندگي بشر نفوذ کرده و بر تمامي حوزههاي تعاملات انساني حاکم ميشود تا حدي که همچون تاريکي در هر زاويه و خانهاي دارد شده و کسي از آن در امان نيست  (سيدبن طاووس ، 1389ق: 48)..

منبع:

1- همايون، محمدهادي(1391) تاريخ تمدن و ملک مهدوي، دانشگاه امام صادق(ع)، چاپ دوم، تهران

2- همايون، محمدهادي(1391) تاريخ تمدن و ملک مهدوي، دانشگاه امام صادق(ع)، چاپ دوم، تهران

3- اظللتکم فتنه کقطع الليل المظلم لا يبقي بيت من بيوت المسلمين بين المشرق و المغرب الا دخلته

4- سيدبن طاووس، رضيالدينعليبنموسي (1389ق) الملاحم والفتن في ظهور الغائب المنتظر، منشورات رضي، چاپ پنجم، قم

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.