اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

انتقاد نماينده تبريز از بي‌عملي دولت در آلودگي هواي تبريز

نماينده مردم تبريز، آذرشهر و اسکو در مجلس شوراي اسلامي با انتقاد از بي‌عملي دولت در مقابله با آلودگي هوا، مازوت‌سوزي نيروگاه تبريز و برخي صنايع استان را عامل اصلي تشديد آلودگي و تعطيلي‌هاي مکرر مدارس دانست و تأکيد کرد با وجود تذکرات مکرر نمايندگان، اقدام مؤثري براي توقف اين روند يا جايگزيني سوخت پاک انجام نشده است.

انتقاد نماينده تبريز از بي‌عملي دولت در آلودگي هواي تبريز

جعفريآذردر گفتوگو با فارس اظهار داشت: مازوتسوزي در نيروگاه تبريز و برخي صنايع استان عامل اصلي تشديد آلودگي هوا و تعطيليهاي مکرر مدارس شده است.

وي گفت: رئيسجمهور در سالهاي گذشته نسبت به آلودگي هواي تبريز انتقاد داشتهاند اما با وجود اين مواضع براي نيروگاه تبريز مجوز استفاده از مازوت صادر شد.

اين نمايندگان مجلس با تذکر به وزراي نفت و نيرو خواستار توقف مازوتسوزي شدند، اما اين پيگيريها تاکنون به نتيجه نرسيده است.

جعفريآذر بيان داشت: امسال وضعيت نگرانکنندهتر شده و برخلاف سالهاي قبل، مازوتسوزي از تابستان آغاز شده؛ بهطوريکه کارخانه سيمان صوفيان از تيرماه با مازوت فعاليت ميکند.

وي متذکر  شد: تعطيليهاي مکرر مدارس بهدليل آلودگي هوا به نظام آموزشي آسيب جدي وارد کرده؛ آن هم در شرايطي که زيرساختهاي اينترنتي و ارتباطي، بهويژه در روستاها ضعيف است.

نماينده مردم تبريز، آذرشهر و اسکو خاطرنشان کرد: نه جايگزيني گاز با مازوت بهطور جدي دنبال ميشود و نه اقدامي مؤثر براي کاهش آلايندگي اين سوخت انجام گرفته است.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.