اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

وزير نيرو مطرح کرد؛

الزام ادارات و صنايع براي استفاده از برق تجديدپذير

وزير نيرو گفت: در قانون رفع موانع توسعه صنعت برق پيش‌بيني‌شده صنعت و بخش اداري در سال 1402، يک درصد از برق مورد نياز خود را از طريق انرژي تجديدپذير تامين کنند.

الزام ادارات و صنايع براي استفاده از برق تجديدپذير

با اعلام پايگاه اطلاعرساني وزارت نيرو (پاون)، «علياکبر محرابيان» در آيين افتتاح نيروگاه بيوگاز واحدهاي 5 و 6 تصفيهخانه فاضلاب جنوب تهران با اشاره به توسعه انرژيهاي تجديدپذير در کشور گفت: به منظور رفع ناترازي قابل توجه در توليد و تقاضاي برق، برنامه جامعي تقديم دولت و مجلس شوراي اسلامي شده است که براي اجراي صحيح آن، نياز به همراهي همه فعالان صنعت برق و مردم کشور هستيم.

وزير نيرو با بيان اينکه در اين برنامه 10 هزار مگاوات به ظرفيت نيروگاههاي کشور افزوده ميشود، ادامه داد: بخشي از اين نيروگاهها را نيروگاههاي خورشيدي و بادي تشکيل ميدهد، در عين حال از روشهاي ديگر براي توسعه انرژيهاي تجديدپذير به ويژه انرژي زيست توده بهرهمند شدهايم.

وي اظهار کرد: در فرايند توليد برق در نيروگاههاي خورشيدي و بادي از يک عنصر پاک، برق پاک توليد ميشود، اما در نيروگاههاي زيستتوده از يک منبع آلودگي، برق پاک دريافت ميشود که اين امر کار و خدمت بزرگي در حوزه محيط زيست کشور است؛ بهطوريکه علاوه بر توليد انرژي پاک، يک منبع آلوده کننده مديريت ميشود تا وارد محيط زيست زندگي مردم نشود.

محرابيان با بيان اينکه 12 تا 13 مگاوات ظرفيت انرژي زيست توده کشور بوده است، اظهار کرد: اميد است در سالجاري معادل کل ظرفيت نيروگاههاي زيستتوده در سالهاي گذشته را راهاندازي و به مرحله بهرهبرداري برسانيم.

وزير نيرو تاکيد کرد: لازم است در طراحي فرايند ايجاد تصفيهخانههاي فاضلاب در شهرهاي بزرگ و شهرهايي که حجم وسيعي از فاضلاب دارند، نيروگاههايي با اين امکان پيشبيني شود. اولويت سرمايهگذاري در اين نيروگاهها با بخش خصوصي است.

به گفته وزير نيرو، در شرکت ساتبا به منظور توسعه انرژيهاي تجديدپذير برنامه جامعي پيشبيني شده است که بر اساس آن شاهد اجراي طرحهاي مختلف خواهيم بود.

وي يادآور شد: توجه به انرژي پاک به معني اهميت به محيط زندگي مردم و توليد سوخت اقتصادي است، در اين راستا با سه محدوديت شامل محدوديت در استفاده از سوختهاي فسيلي، منابع آبي و محيط زيست رو به رو هستيم که توليد انرژيهاي تجديدپذير پاسخي معتبر براي رفع اين سه محدوديت است.

محرابيان افزود: لازم است برق تجديدپذير با نرخ رقابتي و پايه خودش عرضه شود، اگر پارامترهاي اقتصادي دقيق محاسبه شود، استفاده از انرژي تجديدپذير بسيار ارزانتر تمام خواهد شد.

وزير نيرو با بيان اينکه تابلوي برق سبز بهزودي در بورس انرژي کشور راهاندازي ميشود، ابراز داشت: در اين تابلو توليد کنندگان انرژي تجديدپذير، برق عرضه ميکنند و در يک محيط رقابتي سود مناسبي از اين سرمايهگذاري را کسب ميکنند.

وي يادآور شد: در قانون رفع موانع توسعه صنعت برق پيشبينيشده صنعت و بخش اداري در سال 1402، يک درصد از برق مورد نياز خود را از طريق انرژي تجديدپذير تامين کنند، در چنين شرايطي صنايع ميتوانند اقدام به احداث نيروگاه تجديدپذير کنند و برق مورد نياز خود را از اين طريق دريافت و در صورت عدم امکان ميتوانند از طريق بورس انرژي اقدام به خريد برق تجديدپذير کنند.

وزير نيرو خاطر نشان کرد: در حوزه اداري بر اساس مصوبه هيئت دولت از ابتداي سالجاري لازم است بخشهاي اداري کشور 20 درصد برق مصرفي خود را از طريق برق تجديدپذير تامين کند، واحدهاي اداري نيز در صورت عدم امکان ايجاد نيروگاههاي تجديدپذير اين امکان را خواهند داشت تا برق مورد نياز خود را از طريق بورس انرژي تامين کنند

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.