اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

افزايش نزاع و درگيري ناشي از مشکلات خانوادگي

مدير کل مشاوره و مددکاري فراجا گفت: در شش ماهه ابتدايي سال قريب به 500 هزار خدمات مشاوره‌اي درمراکز مشاوره و دواير اجتماعي کلانتري‌ها ارائه شده است که حدود 70 درصد مراجعات به مراکز مشاوره کلانتري‌ها منجر به مصالحه شده است.

افزايش نزاع و درگيري ناشي از مشکلات خانوادگي

سرهنگ دکتر سيد مجيد موسوي راد در مورد نقش پليس در سلامت رواني اجتماعي فرد، خانواده و جامعه گفت: در حال حاضر 85 درصد کلانتريهاي شهرهاي کشور مجهز به حضور يک روانشناس و مددکار اجتماعي است که تمام وقت در کلانتريها حضور داشته و به مراجعه کنندگان خدمات ميدهند.

وي افزود: در حال حاضر 1333 دايره اجتماعي مشاوره و مددکاري فعال در کلانتريهاي کشور وجود دارد.

 

نزاع و درگيري بالاتر از مشکلات خانوادگي قرار گرفت

موسوي راد تصريح کرد: تا کنون عمده ترين علل مراجعات به مرکز مشاوره و دواير مددکاري اجتماعي در استانها مسائل و مشکلات خانوادگي بوده است ولي امسال براي اولين بار بعد از 20 سال حوزه نزاع و درگيري بالاتر از مشکلات خانوادگي قرار گرفت.

مدير کل مشاوره و مددکاري فراجا اظهار داشت: 32 درصد مراجعات به دليل مشکلات نزاع و درگيري، 30 درصد مشکلات خانوادگي و 20درصد حقوقي و مابقي مشکلات ديگر بوده است.

وي ادامه داد: بر اساس بررسيهاي انجام شده در حوزه اختلافات خانوادگي بيشتر ضعف مهارتهاي ارتباطي و عدم توانايي زوجين در برقراري ارتباط وجود دارد و بالا بودن آمار در حوزه نزاع و درگيري بيانگر اين است که به صورت کلان، آستانه تحمل و تاب آوري افراد کاهش يافته است.

موسوي راد تصريح کرد: مراکز مشاوره و مددکاري در معاونت فرهنگي و اجتماعي و همچنين دواير مددکاري اجتماعي در کلانتريهاي سطح استانها به صورت رايگان خدمات مشاوره، روانسنجي و روانشناسي به شهروندان ارائه ميدهند.

وي با بيان اينکه در سال گذشته ستاد فرماندهي نيروي انتظامي سهميمه اختصاصي استخدام رسمي 500 نفر مشاور را براي اين مراکز در نظر گرفت و با اين سهميه 500 نفر از روانشناسان به صورت رسمي استخدام شدند گفت: در حوزه افتخاري نيز 500 نفر از روانشناسان و مددکاران به کار گرفته شدهاند که در سال گذشته 6 ميليارد تومان و امسال 4.5 ميليارد تومان بابت همکاري به مشاوران افتخاري پرداخت شده است.

مدير کل مشاوره و مددکاري فراجا خاطر نشان کرد: به طور کلي در حال حاضر بيش از 1500 مشاور و روانشناس در حوزه مددکاري فراجا فعاليت دارند.

وي با اشاره به راه اندازي نخستين مرکز مشاوره در کلانتريها در سال 1379 گفت: کارشناسان در آن زمان به اين نتيجه رسيدند که بسياري از پروندههايي که در کلانتريها مطرح ميشود مانند يک دعواي زناشويي ممکن است ناشي از ضعف برقراري ارتباط باشد و نياز به پيگيري انتظامي ندارد و ورود يک مشاور و مددکار اجتماعي ميتواند علاوه بر آموزش مهارت به آنها، به تحکيم خانواده هم کمک کند.

موسوي راد در خاتمه سخنان خود در يک برنامه راديويي خاطر نشان کرد: ارجاع پروندهها به مددکاران و مشاوران مستقر در کلانتريها باعث ميشود پرونده از حوزه انتظامي و فرايند قضايي خارج شود و وقتي پرونده از دايره قضايي خارج شود براي نيروي انتظامي سود آمادي و لجستيکي دارد و براي حوزه قضايي هم به دليل کاهش پروندههاي ورودي سود آور خواهد بود.

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.