رايزنيها و مذاکرات فدراسيون فوتبال ايران با فدراسيون اسپانيا در چند مدت گذشته، توافقات اوليهاي را به دنبال داشت از جمله تعيين روز، ساعت و ورزشگاه محل برگزاري مسابقه. بر اين اساس بنا بود دو تيم خرداد ماه سال 1405 در ورزشگاه دپورتيوو لاکرونيا و ساعت 20 به وقت محلي در يکي از روزهاي فيفاي خرداد به مصاف هم بروند.
با وجود توافقات صورت گرفته فدراسيون فوتبال اسپانيا چندي پيش خواهان تضمين از سوي ايران براي حضور در اين ديدار دوستانه شد. فدراسيون اسپانيا از ايران پرسشي در اين باره مطرح و گفته بود آيا تيم ملي ايران به صورت قطعي در اين مسابقه حاضر ميشود يا خير. فدراسيون کشورمان در پاسخ اعلام کرد که به تعهدات خود پايبند بوده و قطعاً در اين بازي به ميدان خواهد رفت.
با اين حال فدراسيون فوتبال اسپانيا در تازهترين اقدام خود اعلام کرده که از نظر سياسي براي برگزاري بازي تحت فشار است و اقدامات اخير اتحاديه اروپا را يکي از دلايل اين موضوع برشمرده است. موضوعي که طبق اطلاعات واکنش فدراسيون کشورمان را در پي داشته و ايران عنوان کرده که طبق توافقات روي برگزاري اين ديدار حساب باز کرده و خواهان انجام بازي شده است.
صحبتها و مذاکرات طرفين همچنان ادامه دارد و بايد ديد در نهايت چه اتفاقي خواهد افتاد. فدراسيون ايران در تلاش است تا در صورت منتفي شدن اين ديدار، بازي دوستانه ديگري را در همان تاريخ هماهنگ کند.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.