اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

استعلام ممنوع الخروجي فقط با درج کد ملي

سخنگوي پليس از خدمت جديد و هوشمند اين نهاد مبني بر استعلام ممنوع‌الخروجي تنها با درج کد ملي خبر داد.

استعلام ممنوع الخروجي فقط با درج کد ملي

سردار سعيد منتظرالمهدي معاون فرهنگي اجتماعي فراجا با بيان اينکه پليس در تسهيلِ خدمترساني به مردم طلايهدار و پيشران ديگر دستگاههاست، آورده است: اگر «پليس ِ هوشمند» طي سالهاي گذشته شعاري، غيرقابل دسترس ميکرد اما امروز با تسهيل دريافت خدمات و کاهش مراجعه حضوري به مراکز انتظامي، برنامهاي محققشده و البته رو به جلو است. استعلام ممنوعالخروجي از طريق سامانههاي مختلف فراجا تنها با درج کد ملي را ميتوان يکي از همين موارد دانست.

وي تصريح کرد: در ادامه تکميل برنامههاي هوشمندسازي در فراجا، پليس مهاجرت و گذرنامه امکان استعلام لحظهاي ممنوع الخروجي را ـ نه امسال بلکه از سال گذشته ـ ايجاد کرده است.

سخنگوي پليس اعلام کرد: شهروندان ميتوانند افزون بر مراجعه به پنجره واحد خدمات فراجا (سخا)، با نصب و راهاندازي اپليکيشن «پليس من»، وضعيت ممنوع الخروجي خود را به صورت آني بررسي کنند، در صورت ممنوع الخروج بودن، کافي است فرد براي پيگيري موضوع به يکي از دفاتر گذرنامه مراجعه کند.

سردار منتظرالمهدي تصريح کرد: اقدامات فراجا در راستاي دسترسي آسان به خدمات انتظامي را ميتوان از جمله فعاليتهاي خلاقانه اين سازمان دانست چراکه پليس هيچگاه براي خدمترساني بيشتر به مردم منتظر اقدامات و يا خواست ديگر ارگانها نمانده و در اين امور طلايهدار، پيشتاز و حتي پيشران ساير دستگاههاست.

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.