کودک 11 ساله مسجدسليماني که بر اثر حمله سگهاي ولگرد به شدت مجروح شده بود، پس از چند روز بستري در بيمارستان جان باخت.
حمله سگهاي ولگرد در يکي از محلات شهرستان مسجدسليمان منجر به وقوع حادثهاي تلخ شد که در پي آن، کودک 11 سالهاي به نام «اميرعلي» جان خود را از دست داد.
اين حادثه چند روز پيش در يکي از مناطق شهري مسجدسليمان رخ داد؛ جايي که سگهاي ولگرد به اين کودک حملهور شده و وي را به شدت مجروح کردند.
خانواده اميرعلي بلافاصله او را به بيمارستان اهواز منتقل کردند، اما با وجود تلاشهاي کادر درمان، شدت جراحات وارده موجب شد که اين کودک پس از چند روز بستري در بخش مراقبتهاي ويژه، جان خود را از دست بدهد.
شهروندان مسجدسليمان با ابراز نگراني از افزايش تعداد سگهاي بيصاحب، خواستار اقدام فوري و مؤثر مسئولان ذيربط براي ساماندهي اين وضعيت و پيشگيري از تکرار چنين حوادثي شدند.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.