اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

1150 پزشک سرشناس جهان خواهان تحريم اسرائيل شدند

بيش از 1150 پزشک متخصص و سرشناس درخواستي را براي تعليق عضويت انجمن پزشکي اسرائيل امضا کردند.

1150 پزشک سرشناس جهان خواهان تحريم اسرائيل شدند

پايگاه خبري عبري زبان واي نت در گزارشي در اين رابطه اعلام کرد: بيش از 1150 متخصص، طوماري را امضا کردهاند که خواستار تعليق عضويت انجمن پزشکي اسرائيل در انجمن پزشکي جهاني است.

اين اطلاعات در مجله لنست، يکي از دو مجله پزشکي پيشرو در جهان، منتشر شده است و بر اهميت آن مي افزايد.

به اعتراف اين رسانه عبري زبان: لنست، يکي از دو مجله پزشکي پيشرو در جهان، امروز (شنبه) فراخواني براي تعليق عضويت انجمن پزشکي اسرائيل در انجمن پزشکي جهاني منتشر کرد و در آن به «ناکامي (عدم آمادگي انجمن پزشکي اسرائيل) آن در محکوم کردن نسلکشي فلسطينيان، تخريب سيستم بهداشتي در غزه و شکنجه بازداشتشدگان» اشاره کرد.

واي نت همچنين خبر داد اين اقدام در بعد «گزارشهاي جهاني» قرار مي گيرد، گامي ديگر در تشديد فشار تحريم بر مؤسسات پزشکي و دانشگاهي اسرائيل در بحبوحه جنگ جاري است.

در اين گزارش آمده است که 1150 متخصص مراقبتهاي بهداشتي، طوماري را براي تعليق عضويت انجمن پزشکي اسرائيل در انجمن پزشکي جهاني امضا کردهاند.

جنبش سلامت مردمي (PHM) با همکاري پزشکان غزه (Artsen voor Gaza) و شوراي مشورتي سلامت صداي يهوديان براي صلح، طوماري را تنظيم کردند که خواستار قرار گرفتن تعليق انجمن پزشکي اسرائيل (IMA) در دستورکار مجمع عمومي انجمن پزشکي جهاني، که قرار است چهار ماه بعد برگزار شود، شد.

در فضاي مجازي هم اعلام شد که اين تحريم فقط عليه انجمن پزشکي اسرائيل نبوده، بلکه عليه کل سيستم پزشکي (اين رژيم) است. داروهاي نوآورانه، تحقيقات، همکاري، آموزش پيشرفته - همه تحت تاثير اين تحريم ها قرار خواهند گرفت.

لزلي لندن، استاد بازنشسته بهداشت عمومي در دانشگاه کيپ تاون و عضو سازمان بهداشت عمومي آفريقاي جنوبي، به لنست گفت که انجمن پزشکي اسرائيل «در رفتار وحشتناک با فلسطينيها در طول جنگ همدست است. انجمن پزشکان اسرائيل هرگز هيچ اقدامي که منجر به آسيب عمدي به مراکز درماني و کارکنان بهداشتي در غزه و همچنين شرايط ظالمانه، غيرانساني و تحقيرآميزي که فلسطينيها در زندانها و بازداشتگاههاي اسرائيل در آن نگهداري ميشوند، را محکوم نکرده است. در حالي که مردم غزه از گرسنگي رنج ميبرند و از آب و تجهيزات پزشکي محروم هستند، انجمن پزشکي اسرائيل سکوت ميکند».

جوليت ماتيسن، هماهنگکننده مشترک PHM اروپا و پزشکي از هلند، افزود که انجمن پزشکي «در سوگند پزشکي خود براي ايستادن در کنار متخصصان پزشکي و همکاراني که کشته و بازداشت ميشوند، کوتاهي ميکند».

درک سامرفيلد، مدرس ارشد کالج کينگ لندن، که اين دادخواست را امضا کرده است، نتيجه گرفت: «انجمن پزشکي اسرائيل تمام قوانين انجمن پزشکي جهاني را نقض کرده است».

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.