اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

پرشدگي سدها با بارش‌هاي اخير به 34درصد رسيد

در 89 روز ابتدايي سال آبي جاري (از ابتداي مهرماه 1404 تا بيست‌ونهم آذرماه) در مجموع 4 ميليارد و 90 ميليون مترمکعب آب وارد سدهاي ايران شده که نسبت به ورودي 5 ميليارد و 40 ميليون مترمکعبي آب به سدها در مدت مشابه سال آبي گذشته، کاهشي 19درصدي داشته است.

پرشدگي سدها با بارش‌هاي اخير به 34درصد رسيد

همچنين در اين مدت، بهمنظور تأمين آب شرب، کشاورزي، صنعت و مباحث زيستمحيطي، 5 ميليارد و 270 ميليون مترمکعب آب از سدهاي کشور رهاسازي شده است که نسبت به خروجي 7 ميليارد و 10 ميليون مترمکعبي آب در مدت مشابه سال آبي قبل از سدها، کاهشي 25درصدي را نشان ميدهد.

در زمان حاضر با وجود 17 ميليارد و 460 ميليون مترمکعب آب ذخيرهشده در سدهاي کشور، 34 درصد ظرفيت مخازن سدها پُر و 66 درصد اين ظرفيت خالي است.

ميزان ذخاير آبي سدها در روز بيستونهم آذرماه 1403 بالغ بر 22 ميليارد و 530 ميليون مترمکعب بود که مقايسه اين رقم با حجم فعلي ذخاير آبي سدها، نشاندهنده کاهش 22درصدي است.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.