اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

پرداخت تسهيلات به 50 هزار سرباز ماهر

فرمانده قرارگاه مرکزي مهارت‌آموزي کارکنان وظيفه نيروهاي مسلح مي‌گويد که پرداخت تسهيلات شغلي به 50 هزار نفر سرباز ماهر منقضي‌خدمت در دستور کار قرار دارد.

پرداخت تسهيلات به 50 هزار سرباز ماهر

سردار سرتيپ پاسدار محمدجواد زاده کمند در نشست خبري با خبرنگاران عملکرد اين قرارگاه در حوزه مهارتآموزي سربازان را تشريح کرد.

سردار زاده کمند به عملکرد 7ساله قرارگاه مهارتآموزي کارکنان وظيفه پرداخت و گفت: از زمان تشکيل قرارگاه از سال 96 تاکنون بيش از 51 سند از جمله سند اشتغال و مهارتآموزي کارکنان وظيفه و... تنظيم و ابلاغ شده است.

وي در ادامه به همافزايي و همکاري دستگاههاي ذيربط اشاره کرد و افزود: انعقاد تفاهمنامه با 28 دستگاه دولتي و غيردولتي در راستاي مهارتآموزي و اشتغال سربازان از جمله اقدامات اين قرارگاه بوده است.

فرمانده قرارگاه مرکزي مهارتآموزي کارکنان وظيفه نيروهاي مسلح گفت: در حوزه ساختار و هدايت مهارتآموزي، تاکنون 7 جلسه شورايعالي سياستگذاري با رياست رئيس محترم ستاد کل نيروهاي مسلح و حضور فرماندهان عالي، وزراي محترم و معاونان رئيسجمهور برگزار شده است.

وي ادامه داد: بيش از 46 جلسه کميسيون دائمي، بيش از 100 جلسه شوراي راهبري در سطح نيروها و سالانه بيش از 150 جلسه گروه کاري مشترک استاني برگزار کردهايم.

زادهکمند بيان کرد: در راستاي توسعه همکاريها، بيش از 28 تفاهمنامه همکاري با دستگاههاي اجرايي کشور به امضا رسيده و در حوزه آموزش تخصصي نيز بيش از يک ميليون و 131 هزار نفر از کارکنان وظيفه در بيش از 520 رشته مختلف مهارت ديدهاند. از اين ميزان، 54 درصد آموزشها در حوزه فنيوحرفهاي، 30 درصد در کشاورزي و 16 درصد در فناوري اطلاعات بوده است. همچنين آموزشهاي فرهنگي، هنري، صنايعدستي، ورزشي و گردشگري نيز در اين سبد مهارتي لحاظ شده است.

وي ادامه داد: بسته مهارتهاي عمومي نيز براي همه کارکنان وظيفه در نظر گرفته شده که شامل آموزشهايي در زمينه سبک زندگي، کارآفريني و اشتغال، امداد و نجات، سواد رسانهاي، مهارتهاي مالي، حقوقي و استفاده صحيح از فضاي مجازي است.

سردار زاده کمند تصريح کرد: در همين راستا، بيش از 3900 نفر مربي پايور براي آموزش مهارت به کارکنان وظيفه تربيت شدهاند. تاکنون بالغ بر 14 هزار کارگاه محيط کار واقعي نيز فعال شده و بيش از 100 هزار نفر به روش استاد -شاگردي آموزشديدهاند.

فرمانده قرارگاه مرکزي مهارتآموزي کارکنان وظيفه نيروهاي مسلح گفت: براي پوشش مناطق محروم و يگانهاي عملياتي، تاکنون 149 مجتمع آموزشي با 1192 کارگاه احداث شده است. همچنين بيش از 120 مرکز آزمون آنلاين نيز براي سنجش مهارتها راهاندازي شده است.

وي افزود: در حوزه سامانهها نيز سامانه يکپارچه مهارتآموزي براي نيروهاي مسلح و دستگاههاي اجرايي و نيز سامانه «سماسو» جهت ارائه خدمات پس از خدمت به کارکنان وظيفه ماهر طراحي و اجرايي شده است.

زادهکمند تصريح کرد: سامانه «سماسو» از ابتداي امسال با سه خدمت تسهيلات، مشاوره شغلي و کاريابي آغاز به کارکرده است. سامانه مشوقها نيز طراحي و براي اجرا از سال جاري آماده شده است.

وي افزود: در حوزه تسهيلات، بيش از 37 هزار نفر از کارکنان وظيفه ماهر منقضيخدمت در سه سال اخير توانستهاند مجموعاً 5100 ميليارد تومان تسهيلات قرضالحسنه دريافت کنند که خوشبختانه بيش از 88 درصد آنها وارد مشاغل پايدار شدهاند.

فرمانده قرارگاه مرکزي مهارتآموزي کارکنان وظيفه نيروهاي مسلح افزود: در حوزه نظارت و ارزيابي نيز طي سالهاي گذشته بيش از 194 مورد نظارت ميداني استاني و بيش از 2752 مورد نظارت از يگانها انجام شده و از 1588 نفر از فرماندهان، مربيان و مهارت ورزان تقدير بهعملآمده است.

وي در ادامه با تشريح عملکرد سال 1403 گفت: در سال گذشته، 230498 نفر تحت پوشش آموزشهاي مهارت تخصصي و 242834 نفر تحت آموزشهاي بسته مهارت عمومي قرار گرفتند.

وي تصريح کرد: محتواي 34 رشته آموزشي پرتقاضا بهروز شد، بيش از 1000 نفر مربي پايور آموزش ديدند، 50 مجتمع با 500 کارگاه مهارتي ايجاد شد، 100 مرکز آزمون آنلاين راهاندازي شد و 5000 کارگاه محيط کار واقعي استانداردسازي شد. همچنين بيش از 1620 ميليارد تومان تسهيلات به حدود 11 هزار نفر پرداخت شد.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.