اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

وحشت موسسه امنيتي اسرائيل از تغيير دکترين هسته‌اي ايران

موسسه مطالعات امنيت ملي اسرائيل(INSS) راز زميت، معتقد است جمهوري اسلامي براي دهه‌ها تلاش کرده تا به توانايي آستانه هسته‌اي دست يابد و درعين‌حال، از توسعه واقعي سلاح‌هاي هسته‌اي خودداري مي‌کند. اما دو حمله آمريکا و اسرائيل، درخواست‌ها براي ارزيابي مجدد دکترين هسته‌اي را تقويت کرده است.

وحشت موسسه امنيتي اسرائيل از تغيير دکترين هسته‌اي ايران

زميت ميگويد: «طرفداران تغيير سياست، استدلال ميکنند که فرسايش محور مقاومت، محدوديتهاي بازدارندگي موشکي و آسيبهاي وارده به برنامه هستهاي ثابت کرده است که تنها سلاحهاي هستهاي ميتوانند بقاي رژيم را تضمين کرده و از حملات آينده جلوگيري کنند.

 به گزارش INSS: «اين تصور در تهران ايجاد شده که دارايي استراتژيک اصلي اين کشور لزوماً گزينه هستهاي نيست، بلکه کنترل آن بر تنگه هرمز است. اين امر ايران را قادر ميسازد تا در کنار قابليتهاي نظامي متعارف خود در حوزههاي موشکي و پهپادي، بر بازار جهاني انرژي تأثير بگذارد و بازدارندگي ژئوپليتيکي با اهميت استراتژيک ايجاد کند.»

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.