اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

رئيس سازمان نوسازي مدارس خبر داد:

وجود 104 هزار کلاس درس فرسوده در کشور

رئيس سازمان نوسازي مدارس گفت: 104 هزار کلاس درس فرسوده داريم که بايد بازسازي و يا مقاوم سازي شوند، که ظرفيت‌هاي دولتي قطعاً پاسخگو نيست.

وجود 104 هزار کلاس درس فرسوده در کشور

حميدرضا خانمحمدي در آئين رونمايي از نخستين رويداد ملي جايزه نصير که با محوريت تقدير از خدمات جهادگران حوزه مدرسه سازي در محل اين سازمان برگزار شد، «مدرسه» را مهمترين رکن از ارکان نظام تعليم و تربيت توصيف کرد و اظهار داشت: بايد تمام ظرفيتها به کار گرفته شود و با نگاه نو به نسل جديد با ابزار جديد بتوانيم تحولي در مدرسه سازي و مدرسه داري به وجود بياوريم.

وي ضمن تبريک سالروز ولادت حضرت علي اکبر (ع)، ياد جهادگران فقيد و ديگر شهداي جهاد مدرسه سازي را گرامي داشت و گفت: جهادگري منش و عمل نيکوي مولاي متقيان امام علي عليهالسلام بود که نمونههاي بارز آن را در حفر چاههاي مختلف، احداث نخلستانها و ايجاد مزارع و کشتزارهاي متعدد در خدمت به مردم مشاهده ميکنيم.

وي حضور گروههاي خيرين و طيفهاي مختلف مردم در عرصه مدرسه سازي را نشانه همگاني و مردمي بودن امر مدرسه سازي برشمرد و ايده برگزاري رويداد ملي «جايزه نصير» را که برگرفته از نام دانشمند شهير ايراني «خواجه نصيرالدين طوسي» و براي ياري رساندن به مدرسه است، اقدامي در جهت برخورداري از ايدههاي نوآورانه و بهره مندي از ظرفيتهاي مردمي در کمک به مدرسه سازي و مدرسه ياري دانست.

معاون وزير آموزش و پرورش «مدرسه» را مهمترين رکن از ارکان نظام تعليم و تربيت توصيف کرد و ابراز داشت: مهمترين موضوع در بحث تمدن اسلامي که مورد تأکيد ويژه مقام معظم رهبري و بيانيه گام دوم انقلاب است، نگاه به آموزش و پرورش و مدرسه به عنوان منشأ و مبدا شکلگيري اين تمدن است.

وي افزود: اين نگاه به دو وجه است يکي بحث کالبدي که همان مدرسه سازي و تأمين و تجهيز فضاهاي آموزشي است و ديگري بحث محتواي آموزشي که مدرسه ياري و مدرسه داري نيز در اين وجه ميگنجد و ما را نيز با اين موضوع بيشتر مرتبط ميکند.

خانمحمدي با اشاره به اينکه در گذشته درها خيلي به سمت گروهاي جهادي و مردمي باز نبود تأکيد کرد: در حال حاضر 104 هزار کلاس درس فرسوده داريم که بايد بازسازي و يا مقاوم سازي شوند، که ظرفيتهاي دولتي قطعاً پاسخگو نيست. بنابراين بايد تمام ظرفيتها به کار گرفته شود و با نگاه نو به نسل جديد و با ابزار جديد بتوانيم تحولي در مدرسه سازي و مدرسه داري به وجود بياوريم.

وي افزود: دانشآموزان ذينفعان اصلي هستند و بايد از ايدههاي آنان استفاده کنيم تا مدرسه به عنوان يک محيط جذاب و با نشاط و کانون تربيت و پيشرفت محله دانشآموزان را متناسب با استعدادهايشان هدايت کند.

خانمحمدي همچنين اظهار داشت: راهاندازي «قرارگاه جهادي عدالت تربيتي و نصيب آموزشي» با حضور و همکاري مديران آموزش و پرورش، مسئولين و فعالان آموزشي در بحث نرمافزار آموزشي، نوسازي مدارس و گروههاي جهادي، سپاه، بسيج سازندگي، بنياد مستضعفان، علوي و برکت در حوزه کالبدي ظرفيت بسيار خوبي را در جهت رفع معضلات در هر دو بخش به وجود آورده است.

خانمحمدي در پايان با بيان اينکه محورهاي رويداد نصير با مطالعه و نيازسنجي شکل گرفته است، ابراز اميدواري کرد با همفکري و استخراج ايدههاي برتر علاقهمندان و فعالان اين حوزه به مرحله اجرا و عملياتي شدن برسيم.

گفتني است، رويداد ملي جايزه نصير ابتکار سازمان نوسازي مدارس کشور در ترسيم نقش و جايگاه مهم گروههاي جهادي و مردمي در موضوع مدرسه سازي ميباشد. علاقمندان ميتوانند با مطالعه فراخوان اين رويداد ملي که توسط دبيرخانه منتشر خواهد شد در اين امر مهم سهيم باشند.

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.