اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

واردات مستقيم دام زنده از گرجستان با کارشکني ترکيه متوقف شد!

مسئول امور بين‌الملل اتاق تبريز با بيان اينکه کشور گرجستان به‌عنوان مقصد چهارم صادراتي استان اهميت بسزايي در منافع اقتصادي کشور دارد، ممنوعيت صادرات قير به گرجستان، امتيازات ويژه اعطايي به کالاهاي ترکيه و عدم تعيين تکليف برقراري پرواز مستقيم تبريز- تفليس- تبريز را از جمله مشکلات صادرات با اين کشور دانست.

واردات مستقيم دام زنده از گرجستان با کارشکني ترکيه متوقف شد!

سهند شهبازي در سومين جلسه ميز گرجستان که با هدف پيگيري مشکلات طرح شده در جلسات قبلي و ارائه راهکارهاي تخصصي از سوي اعضاي ميز با حضور نويد امجد؛ دبير ميز تجاري گرجستان، نمايندگاني از بخش خصوصي و دولتي که در اتاق بازرگاني تبريز برگزار شد، با بيان اينکه کشور گرجستان بهعنوان مقصد چهارم صادراتي استان اهميت بسزايي در منافع اقتصادي کشور دارد، ممنوعيت صادرات قير به گرجستان، امتيازات ويژه اعطايي به کالاهاي ترکيه و عدم تعيين تکليف برقراري پرواز مستقيم تبريز- تفليس- تبريز را از جمله مشکلات صادرات با اين کشور دانست.

وي همچنين عدم صدور اجازه از سوي دولت ترکيه براي ترانزيت دام زنده از گرجستان به ايران، اعمال تعرفه صادراتي براي فولاد ايران از سوي گرجستان، نامناسب بودن مسير زميني ايران به گرجستان را از جمله اولويتهاي مورد بررسي در اين ميز تجاري عنوان کرد و گفت: ترکيه، ارمنستان و عراق در رتبههاي اول تا سوم مقصد صادراتي ايران قرار دارند و کشور گرجستان نيز در سالهاي گذشته با عبور از کشور آذربايجان بعنوان چهارمين مقصد صادرات محصولات استان قرار گرفته است.

شهبازي بر لزوم بررسي و پيگيري دلايل ممنوعيت صادرات سيمان، کلينگر و قير به گرجستان توسط وزارت امورخارجه تاکيد کرد و گفت: البته سه و نيم ميليون دلار قير از استان به کشور گرجستان صادر شده که با روش هاي غيرمعمول انجام گرفته است.

شهبازي از تعيين تکليف و حل مشکل نامناسب بودن مرز زميني ايران به گرجستان از طريق کشور ارمنستان، و تعرفه صادراتي فولاد ايران به گرجستان خبر داد و افزود: با بررسي هاي صورتگرفته مشکل چنداني در مرز زميني کشور ارمنستان به گرجستان وجود ندارد.

نويد امجد؛ عضو هيات نمايندگان اتاق تبريز، خواستار تشکيل جلسه و نشست در خصوص بررسي مسائل ديپلماسي اقتصادي فعالان بخش خصوصي استان با معاونت ديپلماسي اقتصادي وزارت خارجه شد.

رحيم مهردادي؛ معاون سازمان جهاد کشاورزي استان به تشريح مشکل عدم واردات دام زنده گرجستان به ايران از طريق ترکيه پرداخت و گفت: مشکلات عدم ورود دام زنده گرجستان از طريق ترکيه، مشکل يک طرفه از سوي دولت ترکيه است.

وي ادامه داد: با کارشکنيهاي دولت ترکيه واردات مستقيم دام زنده به ايران صورت نميگيرد، درحاليکه ما از استان ايغدير ترکيه توسط کشور ديگر دام زنده وارد کشور ميکنيم و طبق مصوبه دامپزشکي بايد در نزديکترين کشتارگاه اين دامها ذبح شوند.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.