اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران :

هرکس منصفانه قضاوت کند بايد از بازي ايران تعريف کند

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران پس از شکست برابر ازبکستان در فينال تورنمنت امارات گفت: از بازي با ازبکستان خيلي راضي هستم زيرا نشانه‌هاي خيلي خوبي در دفاع و حمله داشت. برد و باخت با پنالتي هم زياد مهم نيست.

هرکس منصفانه قضاوت کند بايد از بازي ايران تعريف کند

امير قلعهنويي پس از فينال تورنمنت العين و شکست برابر ازبکستان در ضربات پنالتي، اظهار داشت: در اين تورنمنت دنبال پيشرفت بوديم. اين بازيها براي اين است که نقاط ضعف و قوت خود را شناسايي و برطرف کنيم. خوشبختانه با احتساب بازي تانزانيا، در 3 بازي اخير کلين شيتهاي مقتدرانهاي کرديم. امشب مقابل ازبکستان تا دقيقه 25 اصلا خوب نبوديم اما از آن لحظه به بعد، به ويژه در نيمه دوم همه چيز در اختيار ما بود.

وي افزود: کرنرهاي زيادي زديم و موقعيتهاي بسيار خوبي ايجاد کرديم. اين مسائل براي ما مهم است که توانستيم به اين شکل پيشرفت کنيم. مصدوماني داريم که با اضافه شدن آنها، عيار تيم ملي بالاتر ميرود. در مجموع به بازيکنانم خداقوت ميگويم. در اين تورنمنت خيلي خوب بوده و زحمت کشيدند. بازي بسيار خوبي انجام داده، گردش توپ داشته و کاهش فاصله تيمي را در طول و عرض به بهترين شکل مقابل ازبکستان انجام دادند. ميتوانستيم در 90 دقيقه پيروز باشيم که از فرصتهاي خود استفاده نکرديم.

سرمربي تيم ملي اضافه کرد: در اين بازيها فلسفه برد و باخت نيست بلکه پيشرفت است. فکر ميکنم در ساختار دفاعي و ايجاد موقعيت بسيار خوب بوديم.

قلعهنويي درباره اينکه پس از بازي ازبکستان مقابل مصر همه تصور ميکردند تيم ملي شب بسيار سختي داشته باشد اما طبق فيلمهاي موجود فابيو کاناوارو از رسيدن بازي به پنالتي بسيار خوشحال بود و اين نشان ميدهد روي موارد دفاعي به آنچه مدنظر کادرفني تيم ملي بود رسيديم زيرا موقعيت خاصي در هر 2 بازي به حريفان نداديم، عنوان کرد: در اين سوال خيلي کارشناسي جواب داديد. در ساختار حمله به ويژه در اين مسابقه و ساختار دفاعي خيلي خوب بوديم.

وي اضافه کرد: ديديد که با حضور مجيد حسيني ساختار دفاعي چقدر تغيير کرد. حال تصور کنيد بازيکنان ديگر مثل سردار آزمون، مهدي قائدي، علي قليزاده و حتي جهانبخش بيايند چه قدر ميتوانند به تيم کمک کرده و وزن تيم بالا برود. به اهداف خود رسيديم و هرکسي بخواهد منصفانه قضاوت کند، بايد از بازي ايران تعريف کند. ببينيد اورونوف مقابل مصر چه کار کرد اما در بازي با ما تعويض شد. با برنامه در دفاع کار کرديم. از دقيقه 25 به بعد نظم تيمي ما خيلي خوب شد. در کل چنين بازيهايي به ما کمک ميکند تا پيشرفت کرده و نقاط ضعف و قوت خود را شناسايي کنيم. از تيم خيلي راضي هستم و از بچهها تشکر ميکنم. اعتقاد دارم با اضافه شدن مصدومان، خيلي از مشکلات ما حل خواهد شد.

قلعهنويي درمورد اينکه با وجود استفاده از سيستم 2-4-4 در شرايطي که ميتوانست در 90 دقيقه مقابل ازبکستان پيروز شود اما در نهايت در ضربات پنالتي شکست خورد اما بازيکنان و سيستم جديدي در اين مسابقات آزمايش شدند، گفت: از برخي بازيکنان مثل علي عليپور استفاده کرديم که به جز 20 دقيقه اول، در ساير لحظات عملکرد بسيار خوبي داشت. فکر نميکنم در نيمه دوم ازبکها روي دروازه ما آمده باشند.

وي تاکيد کرد: اينکه ما 8 کرنر زديم و حريف يک کرنر يا مالکيت 60 در مقابل 40 است نشان ميدهد در ساختار دفاع و حمله خوب بوديم اما بايد به گل هم ميرسيديم. به قول افشين قطبي بيشتر دنبال اين بوديم که با جمع شدن، روزنهها را ببنديم که اين کار را هم مقابل کيپورد و ازبکستان به خوبي انجام داديم. ازبکستان حريف بسيار خوبي است اما ديديد در نيمه دوم حتي زماني که 11 نفره بودند، اصلا سمت دروازه ما نيامدند.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.