رئيس جمهور با بيان اينکه تلاش داريم يارانه را به تمام مردم بدهيم، گفت: وقتي دلار بيرون 100 هزار تومان است و اينجا 28 هزار تومان ميدهند اين چه معنايي دارد؟ و حتما رانت است.
مسعود پزشکيان در نشست با مديران و تلاشگران مردمي در استان البرز با بيان اينکه با مردم انجام هر کاري امکانپذير است، اظهار داشت: در دوره اي از مديريتم هر جاي براي دريافت اعتبار مراجعه مي کردم به جايي نمي رسيدم لذا با تکيه بر مردم توانستم اقدامات موثري انجام دهم.
وي با انتقاد از کمبود برخي زيرساخت ها در کشور افزود: چرا نبايد در کشور به اندازه کافي مدرسه، مرکز درماني، مرکز تفريحي نداشته باشيم؟ اگر منتظريم که دولت بسازد همين جا اعلام ميکنيم که اين اتفاق نخواهد افتاد چون دولت پول ندارد و مقدار پولي هم که هست صرف هزينه هاي جاري ميشود.
رئيس جمهور با بيان اينکه ثروتمندان از يارانه بيشترين استفاده را ميکنند، تصريح کرد: چرا هنوز در کشور مشکل داريم چون به مردم باور نداشتيم؛ با مردم ميتوانيم از مشکلات بيرون ميآييم.
پزشکيان با بيان اينکه اگر با مردم باشيم هيچ قدرتي نميتواند کشور را زمين گير کند، گفت: بر همه مشکلات با حضور مردم غلبه خواهيم کرد و همانگونه در دفاع مقدس توانستيم بر دشمن بعثي پيروز شويم اين روزها هم ميتوانيم مشکلات را برطرف کنيم.
وي با بيان اينکه دشمنان ميگويند ايران ضعيف شده است، گفت: به هيچ وجه اينگونه نيست و امروز با اين مردم در اوج قدرت هستيم و هيچ دشمني توانايي غلبه بر ما را ندارند اما باز هم تلاش دارند در کشور اختلاف ايجاد کنند.
رئيس جمهور با بيان اينکه تلاش داريم يارانه را به تمام مردم بدهيم، 150 ميليارد دلار يارانة برق، گاز و سوخت ميدهيم، ما ميخواهيم اين رقم را به خود مردم بدهيم و بهجاي اينکه يک عده اين رقم را بخورند و ببرند آن را ميخواهيم به مردم بدهيم. اگر قرار است بخورند بايد همة مردم آن را بخورند؛ وقتي دلار بيرون 100 هزار تومان است و اينجا 28 هزار تومان ميدهند اين چه معنايي دارد؟ و حتما رانت است.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.