اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

دبيرکل حزب الله لبنان:

نابودي اسرائيل به دست نسل حاضر در غزه رقم خواهد خورد

دبيرکل حزب الله لبنان در سخناني در شب عاشوراي حسيني گفت که از آنچه در سلطان نشين عمان رخ داد (شهادت جمعي از عزاداران حسيني در پي تيراندازي در مراسم عزاداري حسيني در مسقط) ابراز تاسف مي‌کنيم و آن را تسليت مي‌گوئيم.

نابودي اسرائيل به دست نسل حاضر در غزه رقم خواهد خورد

 وي در بخش ديگري از سخنانش افزود: يکي از برکات طوفان الاقصي و همبستگي جبهههاي پشتيباني با يکديگر به ويژه در لبنان، عراق و يمن اين است که تحريکات فرقهاي که آمريکا سالها روي آن کار کرده، به کمترين حد خود رسيده است.

 دبيرکل حزب الله لبنان افزود: انتظار ميرود پس از پيروزي در نبرد طوفان الاقصي، تحريکات فرقهاي براي مصادره يکي از نتايج مبارک اين عمليات که اتحاد و وحدت مسلمانان در مقابل خطري که (رژيم) اسرائيل و پروژه صهيونيستي است، بازگردد.

 سيد حسن نصرالله اضافه کرد: آنچه از سال 1948 در منطقه ما رخ داده، فساد بزرگي است و دشمن صهيونيستي با حمايت غرب، همه اعراب را تحقير ميکند.

وي همچنين گفت: دانشمندان و کارشناسان دشمن برآورد ميکنند که 70 يا 80 سال پس از تأسيس اين رژيم، نابودي آن اتفاق ميافتد و دادههاي طبيعي، تاريخي و اجتماعي آنها حاکي از آن است که اين رژيم اکنون به مرحله حساسي رسيده است.

دبيرکل حزب الله لبنان افزود: خداوند به دست کساني که معتقدند (رژيم) اسرائيل غده سرطاني است و بايد ريشه کن شود، اين رژيم را مورد عقاب قرار خواهد داد.

سيد حسن نصرالله اضافه کرد: ان شاءالله نابودي (رژيم) اسرائيل به دست اين نسل حاضر در غزه و جبهههاي پشتيبان رقم خواهد خورد و اگر مرزها به روي آنها باز ميشد، ميبينيم که آنها به وظيفه خود در حمايت از غزه عمل ميکنند.

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.