اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

مکزيک داستان‌سرايي اسرائيل درباره سپاه پاسداران را تکذيب کرد

وزارت امور خارجه و وزارت امنيت و حفاظت شهروندي مکزيک با صدور بيانيه‌اي مشترک، ادعاهاي مطرح‌شده از سوي مقامات صهيونيستي و آمريکايي درباره «توطئه ادعايي ايران براي حمله به سفير رژيم صهيونيستي در مکزيک» را به‌طور رسمي تکذيب کردند.

مکزيک داستان‌سرايي اسرائيل درباره سپاه پاسداران را تکذيب کرد

مقامات آمريکايي و صهيونيستي مدعي شده بودند که يکي از واحدهاي وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامي قصد داشت سفير رژيم صهيونيستي را در مکزيک ترور کند، اما اين طرح با همکاري نيروهاي امنيتي مکزيک خنثي شده است!

رژيم صهيونيستي حتي از دولت مکزيک براي خنثي کردن اين طرح ادعايي ترور تشکر نيز کرده بود!

در بيانيه وزارت خارجه و وزارت امنيت مکزيک آمده است: «دولت مکزيک، از طريق وزارت امور خارجه و وزارت امنيت و حفاظت شهروندي، اعلام ميکند که هيچ گزارش يا اطلاعاتي درباره وقوع يا برنامهريزي هرگونه حمله عليه سفير اسرائيل در مکزيک، خانم عينات کرانز نايگر، دريافت نکرده است». اين بيانيه ميافزايد: «ما بهصورت مستمر با شرکاي بينالمللي براي تضمين امنيت ديپلماتها همکاري ميکنيم و هرگونه تهديد احتمالي را جدي ميگيريم. از مردم درخواست ميشود به اطلاعات رسمي تکيه کنند و از انتشار شايعات خودداري کنند.»

دقايقي بعد نيز سفارت ايران در شهر مکزيکوسيتي در بيانيهاي، چنين اتهامي را سراسر کذب خواند.

در اين بيانيه آمده است: اتهام تلاش ادعايي ايران براي ترور سفير رژيم اسرائيل در مکزيک، يک دروغ رسانهاي و بزرگ است که هدف آن تخريب روابط دوستانه و تاريخي بين دو کشور (مکزيک و ايران) است و ما قاطعانه آن را رد ميکنيم».

سفارت ايران تأکيد کرد: ايران و مکزيک منافع يکساني دارند. امنيت و آبروي مکزيک، امنيت و آبروي ايران نيز هست. ما هرگز به اعتمادي که دولت مکزيک به ما کرده است، خيانت نخواهيم کرد.

دستاوردسازي تازه رژيم صهيونيستي و تلاش براي برهم زدن روابط تهران و مکزيکوسيتي در حالي است که سازمان موساد به عنوان بازوي تروريسم خارجي اين رژيم سابقه بسياري در ترور هزاران نفر در کشورهاي مختلف در دهههاي گذشته تاکنون دارد.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.