«امانوئل ماکرون» رئيس جمهور فرانسه خواستار ممنوعيت شبکههاي اجتماعي براي کودکان شد.
خبرگزاري فرانسه گزارش داد که ماکرون در نامهاي به «اورسولا فوندرلاين» رئيس کميسيون اروپا خواست که دسترسي افراد زير 15 سال به شبکههاي اجتماعي در اتحاديه اروپا، بهصورت قانوني ممنوع شود.
وي در اين نامه ضمن تاکيد بر لزوم «حفاظت از تمام کودکان در اتحاديه اروپا»، نوشت: «امروز لازم است که فراتر برويم و قوانين را از طريق يک متن جديد اروپايي هماهنگ کنيم».
رئيس جمهور فرانسه با بيان اينکه وضعيت کنوني نيازمند اقدام فوري است، توضيح داد: «تأييد سن بايد بر اساس ترکيبي از راهحلهاي قوي ملي و اروپايي باشد که رعايت استانداردهاي حفاظت از حريم خصوصي را تضمين ميکند».
علاوه بر اين، ماکرون پيشنهاد داد که قوانين آينده اروپا به وضوح ويژگيهاي اعتيادآور رسانههاي اجتماعي را تعريف و تنظيم کنند و همچنين از همان ابتدا استانداردهاي ايمني، از جمله محدوديتهاي زماني براي استفاده از پلتفرم، را معرفي کنند.
اين در حالي است که پيشتر، شوراي قانون اساسي فرانسه پيشنهاد ماکرون درباره ممنوعيت رسانههاي اجتماعي براي کودکان زير 15 سال را ناقض قانون اتحاديه اروپا اعلام کرده بود.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.