قائم مقام رئيس سازمان تبليغات اسلامي با اشاره به اينکه محو اسرائيل به معناي پايان دادن به نظام آپارتايد و اشغالگري است، تأکيد کرد: مقاومت، تنها گزينه واقعگرايانه براي حفظ موجوديت کشور است.
حجت الاسلام روح الله حريزاوي، در گفتوگو با خبرگزاري تسنيم، در تبيين مواضع امام و رهبري در خصوص مبارزه با اشغالگري و جنايت اسرائيل و پاسخ گفت: از نخستين روزهاي پيروزي انقلاب اسلامي، موضع جمهوري اسلامي ايران نسبت به رژيم صهيونيستي بر پايه اصول بنيادين اسلام سياسي، اخلاق جهاني و منطق مقاومت استوار بوده است؛ امام خميني(ره) با نگاهي ژرف به ماهيت استعماري و غاصبانه اين رژيم، آن را نهتنها تهديدي براي فلسطين، بلکه خطري براي کل امت اسلامي و آزادي بشريت ميدانستند که در صورت اتحاد مسلمين به راحتي ريختن يک سطل آب ازبينرفتني است. از منظر ايشان، محو اسرائيل نه بهمعناي حذف يهوديان، بلکه به معناي پايان دادن به نظام آپارتايد و اشغالگرياي است که بر پايه سرکوب، ترور و توسعهطلبي بنا شده
است.
وي افزود: رهبر معظم انقلاب نيز با ادامه اين خط فکري، بهويژه پس از تحولات منطقهاي و تقويت محور مقاومت، بارها هشدار دادهاند که موجوديت اين رژيم جعلي، در سايه سلاح، خشونت و حمايت قدرتهاي غربي حفظ شده و فاقد هرگونه ريشه مشروع و پايدار است؛ بيانات صريح ايشان در يک دهه گذشته مبني بر اينکه “اسرائيل 25 سال آينده را نخواهد ديد”، يک شعار نيست بلکه ترجمان يک تحليل راهبردي مبتني بر تحولات ژئوپليتيکي، اعتقادات ديني، و توان مقاومت مردمي در منطقه است.
استاد حوزه و دانشگاه با بيان اينکه اکنون و با آغاز درگيري آشکار ميان ايران و رژيم صهيونيستي، سياست جمهوري اسلامي ايران از موضع تدافعي صرف، فراتر رفته و به مرحله بازدارندگي فعال رسيده است، تاکيد کرد: حملات مستقيم يا نيابتي از سوي اين رژيم، در چارچوب قواعد دفاع مشروع، با پاسخي کوبنده، متوازن و دقيق مواجه خواهد شد. اين پاسخ نهتنها نظامي، بلکه چندلايه و مبتني بر توان اطلاعاتي، اقتصادي، سايبري و ديپلماتيک است. راهبرد ايران روشن است و به گفته شهيد بزرگوار سردار سليماني، ما آغازگر جنگ نيستيم؛ اما اگر به ما حمله شود، پايان آن را ما رقم خواهيم زد.
مقاومت و استقلال يا سازش و وابستگي؟
حريزاوي با اشاره به کمتربودن هزينه مقاومت نسبت به هزينه سازش تصريح کرد: در تحليل منطقي سياست خارجي و راهبرد ملي، بايد ميان دو گزينه اساسي تمايز قائل شد: مقاومت همراه با حفظ استقلال و سازش توام با پذيرش سلطه؛ بسياري از کشورها در دهههاي گذشته تلاش کردند با پذيرش شروط قدرتهاي سلطهگر، امنيت و رفاه بهدست آورند؛ اما آنچه حاصل شد، افزايش وابستگي، تضعيف هويت ملي و گسترش نارضايتي مردمي بود؛ نمونه روشن آن، دولتهاي عربياي هستند که با امضاي توافقنامههاي ناعادلانه با آمريکا و رژيم صهيونيستي، نهتنها مسأله فلسطين را حل نکردند، بلکه خود نيز به ابزار فشار بر ملتشان تبديل شدند.
قائم مقام رئيس سازمان تبليغات اسلامي ادامه داد: در مقابل، راه عزتمندانه مقاومت گرچه سخت و پرهزينه است؛ اما به حفظ عزت ملي، اقتدار و بازدارندگي ميانجامد؛ البته مسلم است که مقاومت نه به معناي جنگطلبي، بلکه به معناي ايستادگي فعالانه در برابر ظلم، تجاوز و تحقير ملتهاست. هزينههاي مقاومت از جنس سرمايهگذاري است؛ تقويت توان داخلي، انسجام ملي و ايجاد بازدارندگي مؤثر. اما هزينههاي سازش، نوعي وامگيري دائمي از دشمن است، با بهرههايي همچون تحقير، ديکتهشدن سياست که گاه حتي به از دست رفتن بخشي از عزت، سرمايه ملي، خاک و حتي حاکميت ميانجامد.
وي خاطرنشان کرد: با توجه به شرايط فعلي و با توجه به جنگ تحميلي از سوي رژيم کودککش صهيونيستي، مقاومت نهتنها يک انتخاب عقلاني، اخلاقي و اعتقادي، بلکه تنها گزينه واقعگرايانه براي حفظ موجوديت کشور، منطقه و کرامت ملتهاي مسلمان است. مؤيد اين امر هم اعلام حمايت و ابراز همبستگي مردم و ملتهاي آزاده جهان (که خود طعم تلخ ظلم و تحقير سازش را چشيدهاند) با مردم و دولت ايران است که شجاعانه در مقابل تجاوز وحشيانه رژيم صهيونيستي و زورگوييهاي آمريکا ايستادهاند.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.