اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

متلاشي شدن کارگاه ساخت و توليد و بسته‌بندي مواد محترقه دست‌ساز در تبريز

فرمانده انتظامي شهرستان تبريز از شناسايي، جمع‌آوري و انهدام کارگاه ساخت و توليد و بسته‌بندي مواد محترقه دست‌ساز در اين شهرستان خبر داد.

متلاشي شدن کارگاه ساخت و توليد و بسته‌بندي مواد محترقه دست‌ساز در تبريز

يدالله جهانآرا اظهار کرد: باتوجه به نزديکي ايام پاياني سال و چهارشنبهسوري و بهمنظور پيشگيري از خسارتهاي احتمالي به ساختمانها  و مصدوميت افراد مأموران کلانتري 12 عباسي موفق به شناسائي کارگاه توليد و بستهبندي مواد محترقه شدند.

اين مقام انتظامي افزود؛ مأموران پس از شناسايي و هماهنگي با دستگاه قضائي موفق شدند تعداد 15 هزار و 600 عدد مواد محترقه کپسول دستساز و آماده و تعداد 138 هزار و 176 عدد کپسول خالي به همراه 3 کيلو مواد اوليه محترقه بهصورت فلهاي و تعدادي اقلام مواد اوليه و بستهبندي کشف و ضبط کنند.

جهانآرا با اشاره به اينکه تعداد 3 نفر متهم دراينخصوص دستگير و تحويل مقام قضائي شدند؛ از شهروندان خواست در صورت مشاهده موارد مشکوک و تردد افراد معلوم الحال در محلات و کوچههاي شهر فوراً» موضوع را به پليس 110 اطلاع دهند.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.