مديرکل تبليغات آذربايجانشرقي گفت: با توجه به غناي بالاي استان به لحاظ عرفا و علماي بنام و اثرگذار ميطلبد هر يک از شهرستانها نسبت به مستندسازي اين پشتوانه هاي غني ديني و فرهنگي و الگوسازي مناسب از آنها اهتمام کنند.
حجت الاسلام سيد حسن اصلنژادي، مديرکل تبليغات آذربايجانشرقي در ديدار با رئيس اداره تبليغات اسلامي آذرشهر و مسؤولان تشکل هاي ديني و مردمي اين شهرستان اظهار داشت: آذرشهر از ديرباز به جهت ايمان، درک و بصيرت بالاي مردمان اين ديار شهره است و بدون شک اين امر نشأت گرفته از پشتوانه غني ديني و علمي اين شهرستان است.
وي ادامه داد: مي توان از آذرشهر به عنوان مهد تمدن اعتقادي خطه آذربايجان نام برد و برگزاري کنگره يا همايشي در سطح استاني و حتي کشوري براي بزرگداشت علمايي چون آيتالله مدني که چهرههاي بيبديل برآمده از اين ديار هستند، ميتواند بستري براي معرفي بزرگان و مفاخر ديني و فرهنگي استان و حتي منطقه و کشور باشد.
مديرکل تبليغات اسلامي استان تصريح کرد: با توجه به غناي بالاي آذربايجانشرقي بلحاظ عرفا و علماي بنام و اثرگذار، ميطلبد هر کدام از شهرستانها نسبت به معرفي شهدا و چهرههاي برجسته خود و مستندسازي اين پشتوانههاي ديني، فرهنگي و علمي در قالب کتاب و تاليفات اقدام کنند و ظرفيتهاي فرهنگي و مذهبي آذرشهر از اين نظر بسيار بالاست و اميدواريم همانند بسياري از موضوعات در اين زمينه نيز پيشرو باشد.
حجتالاسلام محمد فصيحي، رئيس اداره تبليغات اسلامي آذرشهر نيز در اين ديدار ضمن ارائه گزارشي از اقدامات و عملکرد اين اداره در حوزه ديني و فرهنگي شهرستان گفت: مجموعه تبليغات اسلامي آذرشهر و تشکل هاي ديني و فرهنگي مرتبط آماد انجام وظايف و ماموريت هاي محوله براي تحقق اهداف سازماني و نقشآفريني مثبت و موثر در عرصههاي فرهنگي و مذهبي هستند.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.