اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

قتل مادر 51 ساله به دست پسرش

پسر 27 ساله‌اي که مادر 51 ساله خود را با فشار دادن طناب به دور گردنش به قتل رسانده بود، پس از بازجويي‌هاي تخصصي پليس به جنايت اعتراف کرد.

قتل مادر 51 ساله به دست پسرش

تحقيقات پليس درباره قتل يک زن 51 ساله در محدوده نبرد سرانجام به اعتراف پسر مقتول انجاميد.

سرهنگ مرتضي نثاري معاون مبارزه با جرايم جنايي پليس آگاهي تهران اظهار کرد: ساعت 15 روز 27 خرداد 1405، در پي اعلام بازپرس ويژه قتل دادسراي امور جنايي تهران درباره وقوع يک فقره قتل در محدوده نبرد، تيم بررسي صحنه جرم اداره دهم پليس آگاهي به همراه بازپرس پرونده و کارشناسان تشخيص هويت در محل حاضر شدند.

وي افزود: در نيم‌طبقه دوم يک منزل مسکوني، جسد زن 51 ساله‌اي در حالي که لباس منزل بر تن داشت و به صورت طاق‌باز قرار گرفته بود، کشف شد. در بررسي‌هاي اوليه آثار شيار گردني روي جسد مشاهده و مشخص شد طلاجات همراه مقتول نيز به سرقت رفته است.

 

پارچه مشکي در صحنه قتل

سرهنگ نثاري گفت: در بررسي دقيق صحنه جرم يک رشته پارچه بافته‌شده مشکي‌رنگ از نوع چفيه عربي روي جام آينه بالاي سر جسد مشاهده شد. همچنين در طبقه اول ساختمان، درب اتاق دختر 28 ساله خانواده تخريب و درب کشوي کمد نيز باز بود.

وي ادامه داد: همسر مقتول که مردي 52 ساله است، در جريان تحقيقات عنوان کرد حدود ساعت 13:30 از محل کار به منزل بازگشته و پس از مشاهده آثار به‌هم‌ريختگي و تخريب در اتاق دخترش، در نيم‌طبقه دوم با جسد همسرش مواجه شده است.

اين مقام انتظامي بيان کرد: در ادامه تحقيقات مشخص شد نيم‌طبقه دوم منزل در اختيار پسر خانواده، جواني 27 ساله، بوده و تنها وي به اين قسمت تردد داشته است. از سوي ديگر، همسر مقتول در مواجهه با پارچه مشکي‌رنگ کشف‌شده در صحنه اعلام کرد اين پارچه متعلق به پسرش است.

 

اظهارات متناقض پسر خانواده

معاون مبارزه با جرايم جنايي پليس آگاهي تهران تصريح کرد: پسر خانواده در اظهارات اوليه مدعي شد ساعت 11 صبح روز حادثه از منزل خارج شده و براي رفتن به محل کار خود به چيتگر رفته و پس از تماس تلفني پدرش از مرگ مادرش مطلع شده است. وي مدعي بود مادرش با انگيزه سرقت طلاجات توسط سارق يا سارقان به قتل رسيده است.

وي افزود: دختر مقتول نيز در تحقيقات عنوان کرد ساعت 7 صبح براي رفتن به محل کار از منزل خارج شده و پس از تماس پدرش از مرگ مادرش مطلع شده است. وي همچنين از قطع ارتباط خود با برادرش طي حدود 2 سال گذشته به دليل سرقت طلاجاتش از کمد اتاقش خبر داد.

اين مقام انتظامي يادآور شد: با توجه به اظهارات ضد و نقيض پسر خانواده و قرائن به‌دست‌آمده در صحنه جرم، وي بازداشت و براي ادامه تحقيقات در اختيار اداره دهم پليس آگاهي قرار گرفت.

 

دستگيري پسر مقتول و اعتراف به قتل

سرهنگ نثاري گفت: متهم در مراحل نخست بازجويي، ضمن تکرار ادعا‌هاي اوليه، منکر ارتکاب قتل بود، اما با ادامه تحقيقات تخصصي و بررسي سوابق وي از جمله سابقه سرقت از منزل و بدهکاري‌هاي قابل توجه، ظن کارآگاهان نسبت به نقش او در اين جنايت قوت گرفت.

وي ادامه داد: سرانجام، پس از انجام بازجويي‌هاي فني و مستمر در چند نوبت، متهم در تاريخ 16 شهريور 1405 مقاومت خود را شکست و به قتل مادرش اعتراف کرد.

 

جزئيات جنايت از زبان قاتل

معاون مبارزه با جرايم جنايي پليس آگاهي تهران در تشريح اعترافات متهم اظهار کرد: وي مدعي شد پس از مشاجره لفظي با مادرش رشته طنابي را که روي آينه اتاق قرار داشت برداشته و از پشت سر دور گردن وي انداخته و با وارد کردن فشار موجب مرگ او شده است.

وي افزود: متهم پس از ارتکاب قتل طلاجات مادرش را برداشته و با تخريب در اتاق خواهرش طلاجات وي را نيز سرقت کرده است تا با صحنه‌سازي، قتل مادرش را سرقت از منزل نشان دهد.

سرهنگ نثاري گفت: متهم در ادامه اعترافات خود عنوان کرده است هنگام خروج از منزل و در جريان فرار، به دليل ترس و اضطراب، طلاجات را در مسير رها کرده است.

وي در پايان خاطرنشان کرد: با اقرار صريح متهم به ارتکاب قتل، وي با قرار بازداشت موقت به اتهام قتل عمد در اختيار مقام قضايي قرار گرفته و اقدامات پليسي براي کشف طلاجات مسروقه و تکميل تحقيقات پرونده ادامه دارد.

منبع: همشهري آنلاين

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.