اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

عزل‌ونصب‌هاي خانم وزير اتوبوسي شد

در عرض 6 ماه از شروع به کار خانم صادق مالواجرد در سمت وزارت راه و شهرسازي بعضي از منصب‌هاي اين وزارتخانه بيش از چندين سرپرست را به خود ديده‌اند که حاکي از آشفتگي در انتصابات خانم وزير است.

عزل‌ونصب‌هاي خانم وزير اتوبوسي شد

حدفاصل عزل و نصبهاي اتوبوسي وزير راه و شهرسازي در حالي حتي به 8 روز هم رسيده است که احکام خانم وزير گاهي در طي يک ماه از تعداد انگشتان يکدست هم بيشتر ميشود.

در جديدترين حکم، خانم صادق با عزل معاون توسعه مديريت و منابع انساني وزارت راه و شهرسازي، بهروز رحيمي را به اين سمت منصوب کرده است.

پيشتر نيز مسعود بيات منش که در 20 شهريور سال جاري با حکم خانم وزير بهعنوان سرپرست معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازي منصوب شده بود، در اول ديماه عزل و حبيبالله طاهرخاني جايگزين وي شده بود.

اين عزل و نصبهاي اتوبوسي در سطح تمام وزارتخانه انجام شده است بهنحويکه سرپرست حوزه وزارتي، سرپرست مرکز امور بينالملل، سرپرست معاونت شهرسازي و معماري، سرپرست معاونت توسعه مديريت و منابع انساني، معاونت امور دريايي سازمان بنادر، مديرعاملي راهآهن جمهوري اسلامي ايران، سرپرست شرکت عمران شهرهاي جديد، سرپرست مرکز ارتباطات و اطلاعرساني، سرپرست سازمان هواپيمايي، معاونت شهرسازي و معماري، سرپرست سازمان ملي زمين و مسکن، سرپرست شرکت بازآفريني شهري، سرپرست معاونت حملونقل، مديرعامل شرکت ساخت و توسعه زيربناهاي حملونقل، دبير کميته ملي اسکان بشر، مديرکل دفتر طرحريزي شهري، سرپرست شرکت فرودگاهها و ناوبري هوايي فقط در عرض چندماه حتي تا چندين بار تغيير کردهاند.

اين انتخابهاي پيدرپي در پستهاي حساس و استراتژيک در يک وزارتخانه ميتواند آثار متعددي داشته باشد.

کارشناس مسکن رضا انجمشعاع ميگويد که هيچ انتصابي در وزارت راه و شهرسازي جز باتکيهبر اصل شايستگي اشخاص انجام نخواهد شد و اين رويکرد موجب تقويت ارتباطات درونسازماني است.

اما کارشناس حوزه راه و شهرسازي عبدالجلال ايري ميگويد که بيثباتي در انتصابات از عدم شناخت کافي وزير راه و شهرسازي بر روي اشخاص و بر حوزه مديريتي وزارتخانه نشئت ميگيرد.

وزارت کار آمريکا (U.S. Department of Labor) طي يک گزارشي ميگويد که دوري از انتصابات سياسي و تمرکز بر شايستهگزيني و انتخاب افراد طبق اهداف و رويکرد باعث بروز فرصتهاي رشد افراد و رقمخوردن نتايج مطلوب ميشود و در غير اين صورت يک مجموعه و اداره بزرگ شاهد عدم پيشرفت در پروژهها، سرخوردگي و سردرگمي در بين کارمندها و حيفوميل بودجه ميشود.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.