اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

عراق زمان پايان مأموريت ائتلاف بين‌المللي را اعلام کرد

مشاور امنيت ملي عراق از توافق بغداد و واشنگتن بر سر پايان ماموريت ائتلاف بين‌المللي در سپتامبر 2026 خبر داد.

عراق زمان پايان مأموريت ائتلاف بين‌المللي را اعلام کرد

قاسم الاعرجي در گفتوگو با شبکه سعودي الحدث، اعلام کرد: عراق با واشنگتن بر سر پايان ماموريت ائتلاف بينالمللي در سپتامبر 2026 توافق کرده است.

به نوشته ايرنا وي گفت که آمريکا خروج نيروهاي خود از شمال شرق سوريه را به عراق اطلاع نداده است.

الاعرجي در ادامه تاکيد کرد: عراق ميتواند مانع هر طرفي شود که قصد استفاده از خاک عراق براي حمله به کشورهاي همجوار را دارد.

مشاور امنيت ملي عراق در اين گفت و گو همچنين هرگونه ديدگاهي مبني بر اينکه عراق وابسته به ايران است را اشتباه و نادرست عنوان کرد.

وي ادامه داد: همه طرفهاي فعال در عراق تعامل بسياري درخصوص انحصاري بودن سلاح در دست دولت داشتند و کشور عراق از بحران عبور کرده و اکنون هيچ تهديدي براي آن وجود ندارد.

آمريکا حدود 2500 نظامي در عراق دارد که به گفته مقامات دو کشور بيشتر در بخش آموزشي و مستشاري فعال هستند.

پارلمان عراق 15 دي ماه 1398 و در پي به شهادت رسيدن سردار سرافراز حاج قاسم سليماني و ابومهدي المهندس در نزديکي فرودگاه بغداد توسط دولت آمريکا، قانون خروج نيروهاي نظامي آمريکايي و ائتلاف بين المللي از عراق را به تصويب رساند که با تصويب اين قانون، خروج نظاميان آمريکايي از خاک عراق به يک مطالبه عمومي مردم اين کشور تبديل شده است.

پارلمان عراق همچنين در اين قانون خواستار منع استفاده از حريم هوايي عراق به هر دليلي توسط نيروهاي خارجي شده است.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.