معاون علمي، فناوري و اقتصاد دانشبنيان رئيسجمهور از صادرات تجهيزات پزشکي ايراني به 60 کشور خبر داد و تاکيد کرد: صنعتي که فاقد نوآوري و فناوري روز باشد، بهمرور از دور رقابت خارج ميشود.
حسين افشين در آيين افتتاحيه بيست و ششمين نمايشگاه بينالمللي تجهيزات پزشکي، دندانپزشکي، دارويي و آزمايشگاهي؛ ايرانهلث 1404 با قدرداني از تلاش شرکتهاي فعال در اين حوزه، اظهارکرد: فعاليت در صنعت تجهيزات پزشکي کاري دشوار و پراهميت است، چراکه اين تجهيزات در نهايت بهدست پزشکان ايراني ميرسد که از سرآمدان جهان در حوزه سلامت هستند.
وي افزود: اين مايه افتخار است که توليدکنندگان داخلي با قشر متخصص پزشک ايراني همکاري مي کنند.
معاون علمي، فناوري و اقتصاد دانشبنيان رئيسجمهور ادامه داد: پزشکان ايراني بهويژه آنهايي که در اصطلاح «دستان طلايي» دارند، ميتوانند سختترين بيماريها را تشخيص دهند و درمان کنند. اين متخصصان انتظار دارند از بهترين تجهيزات استفاده کنند و امروز بخش زيادي از اين نياز با توليدات داخلي تأمين ميشود.
افشين همچنين در ادامه کيفيت و ايمني محصولات پزشکي را بسيار با اهميت دانست و گفت: جاي قدرداني از توليدکنندگان صنعت تجهيزات پزشکي وجود دارد، چراکه بخشي از اين تلاشها مستقيماً به سلامت مردم و ايمني تجهيزات مرتبط است.
وي با اشاره به ظرفيت صادراتي تجهيزات پزشکي داخلي تصريح کرد: اگر محصولي بتواند استانداردهاي مصرف داخلي را پاس کند، قطعاً ميتواند به کشورهاي ديگر نيز صادر شود و اين مهم از افتخارات صنعت تجهيزات پزشکي کشور به شمار ميرود.
معاون علمي، فناوري و اقتصاد دانشبنيان رئيسجمهور تاکيد کرد: اگر محصولي در نمايشگاهي معرفي شد، اما تا نمايشگاه بعدي بدون بهروزرساني باقي ماند، اين به معناي ايستايي فناوري است که به طور قطع به حذف از بازار ميانجامد.
افشين در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به برنامههاي حمايتي اين نهاد براي تقويت نوآوري در تجهيزات پزشکي، گفت: امسال دو طرح ويژه براي حمايت از ارتباط بخش تحقيق و توسعه (R&D) با حوزه تجهيزات پزشکي داريم. از طريق فراخوان، از شرکتهايي که مايل به ارتقاي فناوري هستند، حمايت خواهيم کرد تا محصولاتشان را بهروز کنند.
معاون علمي، فناوري و اقتصاد دانشبنيان رئيسجمهور همچنين بر اهميت دو نوع کيفيت در اين صنعت تأکيد کرد و افزود: يک کيفيت مربوط به رعايت استانداردهاي فني و پزشکي است و ديگري سطحي از کيفيت است که در ذهن و توقع مصرفکننده شکل ميگيرد. براي ارتقاي اين دو سطح آمادهايم تسهيلاتي را در نظر بگيريم تا محصولات فعلي با استانداردهاي نسل بعدي ارتقا يابند.
افشين در پايان ضمن قدرداني از همه شرکتکنندگان در اين رويداد، اظهار اميدواري کرد اين نمايشگاه فرصتي براي رشد بيشتر صنعت تجهيزات پزشکي کشور باشد.
بيستوششمين دوره نمايشگاه بينالمللي تجهيزات پزشکي، دندانپزشکي، دارويي و آزمايشگاهي «ايرانهلث 1404» از صبح امروز، 18 خردادماه، در محل دائمي نمايشگاههاي بينالمللي تهران آغاز بهکار کرده است.
در مراسم افتتاحيه اين رويداد محمدرضا ظفرقندي وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي، مهدي پيرصالحي رئيس سازمان غذا و دارو، حسن بابايي رئيس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و مصطفي قانعي دبير ستاد توسعه زيستفناوري حضور داشتند.
نمايشگاه بينالمللي ايرانهلث بهعنوان بزرگترين رويداد حوزه سلامت کشور تا تاريخ 21 خردادماه 1404 (مصادف با 8 تا 11 ژوئن 2025)، هر روز از ساعت 8 صبح تا 15 بعدازظهر پذيراي بازديدکنندگان، فعالان و علاقهمندان اين حوزه خواهد بود.
اين نمايشگاه با مشارکت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي، وزارت صنعت، معدن و تجارت، معاونت علمي، فناوري و اقتصاد دانشبنيان رياست جمهوري و منطقه ويژه علم و فناوري پرديس برگزار ميشود و بستري مناسب براي معرفي تازهترين دستاوردها و فناوريهاي نوين در حوزه تجهيزات پزشکي، دندانپزشکي، دارويي و آزمايشگاهي فراهم آورده است.
در اين دوره، 580 شرکتکننده داخلي و خارجي در 11 سالن، فضايي به وسعت 38 هزار متر مربع را به نمايش آخرين محصولات و نوآوريهاي خود اختصاص دادهاند.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.