کميته انضباطي فدراسيون فوتبال در کوتاهترين زمان ممکن رأي خود در خصوص شکايت باشگاه سپاهان اصفهان از تراکتور تبريز مبني بر استفاده غيرمجاز از عليرضا بيرانوند به دليل عدم پرداخت مطالبات دو ميليارد توماني اش در موعد مقرر را صادر کرد.
با اعلام کميته انضباطي فدراسيون فوتبال، باشگاه تراکتور تبريز در 11 آذرماه 1403 اقدام به پرداخت جريمه اين بازيکن از محل مطالبات خود در سازمان ليگ کرده است که اين پرداخت طبق بند 3 ماده 112 مقررات انضباطي باشگاهها در قبال هرگونه بدهي بازيکنان بوده و بلامانع است. از اين رو شکايت باشگاه سپاهان در خصوص اين بازيکن رد ولي قابل پيگيري در کميته استيناف فدراسيون فوتبال است.
باشگاه سپاهان اصفهان نه تنها قصد دارد اين پرونده را در کميته استيناف فدراسيون فوتبال نيز پيگيري کند بلکه در حال جمع اوري مستندات است تا در صورت افزايش شانس پيروزي خود در اين پرونده بتواند آن را به دادگاه عالي ورزش نيز ببرد.
رقابت تنگاتنگ تراکتور و سپاهان اصفهان در رتبههاي اول و دوم جدول به حساسيت اين موضوع نيز افزوده است تا جنگ رسانهاي قابل توجهي نيز بين دو باشگاه پديد آيد.
تراکتور از 21 بازي خود صاحب 45 امتياز در صدر جدول است. اين در حالي است که سپاهان با يک بازي کمتر ولي تعداد امتياز مشابه سايه به سايه تبريزي هاست.
منبع: مهر
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.