اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

سهميه‌هاي جهاني پينگ‌پنگ راحت سوخت

تنيس‌روي‌ميز ايران در اين مدت اخير با دو اتفاق ناخوشايند روبرو شده است؛ ابتدا سقوط بازيکنان در رنکينگ جهاني رخ داد و سپس سهميه‌هاي جهاني ايران کاهش يافت.

سهميه‌هاي جهاني پينگ‌پنگ راحت سوخت

پينگپنگبازان ايران در جديدترين رنکينگ جهان با سقوط روبرو بودند که براي برخي از بازيکنان تعداد جايگاهي که از دست دادند بيشتر بود. نيما عالميان و اميرحسين هدايي به ترتيب 41 و 29 پله در رنکينگ جهاني سقوط کردند و نوشاد عالميان هم 2 پله پايينتر آمد. هنوز از سقوط ستارهها در رنکينگ جهاني نگذشته بود که فدراسيون جهاني سهميههاي نهايي قهرماني جهان 2025 دوحه را اعلام کرد و سهم ايران سه نفر بود.

نوشاد عالميان در انفرادي و امير مهدي کشاورزي و بنيامين فرجي در دونفره حضور دارند. اينکه دو بازيکن جوان در اين مسابقات حضور دارند اتفاق خوبي است اما کم شدن تعداد نفرات شرکت کننده همانند سقوط بازيکنان در رنکينگ اتفاق خوبي نيست.

در مسابقات قهرماني آسيا 2024، تنها نوشاد عالميان توانست سهميه بگيرد و از طريق رنکينگ هم فقط يک تيم از ايران به سهميه رسيد.

در مسابقات قهرماني جهان 2023، چهار بازيکن در انفرادي و دو تيم در انفرادي داشتيم. نوشاد و نيما عالميان، اميرحسين هدايي و امين احمديان در انفرادي بودند و نوشاد تا مرحله يک شانزدهم نهايي پيش رفت. در دونفره هم تيم نوشاد و نيما عالميان و اميرحسين هدايي و امين احمديان حضور داشتند.

رييس فدراسيون پيش از اين اعلام کرده بود، سهميه قهرماني جهان 2025 براي نوشاد و نيما عالميان در دونفره 100 درصد و قطعي است و فقط بايد از سوي فدراسيون جهاني اعلام رسمي شود اما نه تنها اين دو برادر سهميه دو نفره را نگرفتند بلکه حتي از رنکينگ جهاني هم خارج شدهاند.

تيم اميرمهدي کشاورزي و بنيامين فرجي بالاترين رنکينگ را در بين تيم هاي دونفره ايران داشت و از آنجا که بسياري از بازيکنان از طريق مسابقات قهرماني قارهها سهميه گرفته بودند، آنها از طريق رنکينگ به سهميه رسيدند.

حتي نيما عالميان و اميرحسين هدايي هم اگر در انفرادي رنکينگ بالايي داشتند از اين شانس برخوردار بودند از طريق رنکينگ سهميه مسابقات جهاني را بگيرند چون 32 نفر از طريق رنکينگ سهميه ميگرفتند.

رنکينگ هفته هشتم براي اين سهميهها محاسبه شد. طبق رنکينگ هفته هشتم، نيما عالميان در رده 163 جهان و هدايي در رده 219 جهان قرار داشتند. تيم نوشاد و نيما عالميان هم در رنکينگ حضور نداشتند. تا رنکينگ 148 انفرادي، بازيکنان توانستند سهميه انفرادي بگيرند و تا رنکينگ 158 دونفره به سهميه دونفره جهاني رسيدند.

درواقع همه چيز به اين بستگي داشت بازيکنان ايران با حضور در مسابقات بتوانند امتياز لازم براي ارتقا در رنکينگ جهاني را بگيرند که اين اتفاق رخ نداد و به اين ترتيب ايران راحت سهميههاي مسابقات جهاني را از دست داد.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.