کميسر عالي حقوق بشر سازمان ملل متحد در بيانيهاي نسبت به خشونتهاي اخير در غرب سوريه هشدار داد و خواستار توقف کشتار غيرنظاميان در اين کشور شد.
تورک با اشاره به دريافت گزارشهاي بسيار نگرانکننده از کشته شدن غيرنظاميان از جمله زنان و کودکان در سوريه، اظهار کرد: کشتار غيرنظاميان در مناطق ساحلي در شمال غرب سوريه بايد فوراً متوقف شود.
کميسر عالي حقوق بشر سازمان ملل در ادامه تاکيد کرد: ما گزارشهايي مبني بر اعدام ميداني اقليتهاي مذهبي و قومي توسط عاملان ناشناس، نيروهاي دولت موقت سوريه و همچنين عناصر مرتبط با دولت سابق اين کشور دريافت کردهايم.
وي در ادامه با اشاره به اعلاميههاي مقامهاي دولت موقت سوريه مبني بر لزوم احترام به قانون، اظهار کرد: اين اعلاميهها بايد با اقدامات عملي سريع براي محافظت از مردم سوريه از جمله اتخاذ تدابير لازم براي جلوگيري از هرگونه تخلف و سوءستفاده از قدرت و پاسخگويي عاملان ارتکاب اين جنايتها دنبال شود.
تورک با بيان اينکه گروههايي که غيرنظاميان را به وحشت مياندازند بايد پاسخگو باشند، تاکيد کرد: بايد تحقيقات سريع، شفاف و بيطرفانه درباره همه قتلها و ساير تخلفات انجام شود و عاملان اين جنايتها بايد مطابق با موازين و استانداردهاي حقوق بينالملل پاسخگوي اقدامات خود باشند.
کميسر عالي حقوق بشر سازمان ملل متحد در ادامه يادآور شد: اين رويدادها و همچنين افزايش مستمر سخنان نفرتانگيز در فضاي واقعي و مجازي، يک بار ديگر لزوم سرعت بخشيدن به پروسه انتقال قدرت در سوريه به يک دولت ملي، فراگير، پاسخگو و حامي عدالت را تائيد ميکند.
به گزارش ايرنا، در روزهاي اخير، مناطق ساحلي سوريه شاهد افزايش تنشها و درگيريهاي خونين بين نيروهاي امنيتي دولت جديد دمشق به رياست ابومحمد جولاني و مخالفان سياستهاي وي بوده است.
سياستهاي دولت موقت سوريه خشم گسترده علويان را برانگيخته و منجر به آغاز تظاهرات در روز پنجشنبه در شهرهاي قرداحه، جبله، لاذقيه، طرطوس، حمص و مصياف شد.
در واکنش به اين تظاهرات مسالمتآميز، نيروهاي نظامي وابسته به جولاني اقدام به تيراندازي مستقيم به سمت معترضان کردند.
درگيريها به سرعت به مناطق ساحلي سوريه گسترش يافت و در استان لاذقيه و شهرکهاي الحفه، المختاريه و الشير، درگيريهاي شديدي بين نيروهاي امنيتي دولت موقت سوريه و افراد مسلح رخ داد که تا کنون منجر به کشته شدن صدها نفر از علويان شده است.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.