اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

سارق حرفه‌اي، پليس قلابي و اغفالگر دختران کافي‌شاپي دستگير شد

در حالي که تحقيقات براي دستگيري متهم ادامه داشت خبر سرقت از يک مغازه به پليس اعلام شد. صاحب مغازه گفت که شاگردش 300 ميليون تومان پول و 500 ميليون تومان طلا از گاوصندوق مغازه سرقت کرده بود. در بررسي‌ها مشخص شد که سارق مغازه کسي نيست جز همان مأمور قلابي پليس که تحت تعقيب بود...

سارق حرفه‌اي، پليس قلابي و اغفالگر دختران کافي‌شاپي دستگير شد

مرد جوان با چربزباني و قيافة حق بهجانب طوري صحبت ميکرد کهگويي در  جاهاي مهم نفوذ دارد، حتي نقش يک مامور را هم بازي ميکرد. رفتار دختر نشان ميداد که حرفهاي او را باور کرده است.

چند روز بعد هم مرد جوان به بهانه صحبت درباره مشکل سوگند و انجام کارهاي او به خانهاش رفت. دختر جوان هم برايش چاي و ميوه آورد و به آشپزخانه رفت تا وسايل پذيرايي بياورد اما بعد از اينکه برگشت و چاي را نوشيد از هوش رفت. سوگند ساعاتي بعد به هوش آمد و با خانهاي بهم ريخته روبهرو شد و فهميد طلا و دلارهايش به سرقت رفته است.

با شکايت به پليس خيلي زود متوجه شد او تنها دختري نبوده که در دام مرد شياد گرفتار شده است بلکه مرد جوان تحت عنوان کارآگاه پليس و شخصي که در مراجع قضايي و پليسي آشنا دارد سوژههايش را شکار ميکرده و بعد از جلب اعتماد زنان و دختران، وارد خانه آنها ميشده و بعد از بيهوش کردن آنها سرقتهايش را انجام ميداده است.

در حالي که تحقيقات براي دستگيري متهم ادامه داشت خبر سرقت از يک مغازه به پليس اعلام شد. صاحب مغازه گفت که شاگردش 300 ميليون تومان پول و 500 ميليون تومان طلا از گاوصندوق مغازه سرقت کرده بود. در بررسيها مشخص شد که سارق مغازه کسي نيست جز همان مأمور قلابي پليس که تحت تعقيب بود.

در ادامه تحقيقات کارآگاهان پايگاه هفتم پليس آگاهي پايتخت با زير نظر گرفتن کافي شاپهاي شهر سرانجام موفق شدند متهم را در حالي که قصد فريب دختر جواني را داشت، شناسايي و دستگير کنند.

در بازجوييها متهم به سرقتهاي سريالي از 15دختر و زن جوان اعتراف کرد و در ادامه مشخص شد که متهم در شهرهاي ديگري از جمله شيراز نيز نقشههايش را اجرا کرده است.

ترفندي براي جلب اعتماد زنان

متهم در تشريح جرايم خود گفت: «سوژههايم را از بين زنان و دختراني که تنها به کافههاي شهر ميآمدند انتخاب ميکردم. خودم را پليس يا فردي داراي نفوذ در دستگاههاي دولتي معرفي ميکردم و آنها هم خيلي زود اعتماد ميکردند.»

 

*چطور به خانههايشان راه پيدا ميکردي؟

به بهانه دريافت مدارک براي حل مشکلاتشان يا به بهانه خواستگاري.

 

*فقط سرقت ميکردي؟

نه. گاهي اوقات از سوژههايم فيلم و عکس سياه تهيه ميکردم و بعد از سرقت با آنها تماس گرفته و آنها را تهديد به انتشار تصاوير و فيلمهايشان ميکردم و در مرحله بعدي از آنها اخاذي ميکردم.

 

*احتمال نميدادي که دستگير شوي؟

چون با دعوت خودشان وارد خانههايشان شده بودم احتمال اينکه شکايت کنند کم بود.

 

*سابقه داري؟

بله به خاطر سرقت قبلاً هم بازداشت شدهام اما اين اولين باري است که به اين شيوه سرقت ميکنم!!

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.