در يک سالي که از جنگ غزّه و مناقشات فزاينده در منطقه مي گذرد، در کنار اخبار جنايات حيرتانگيز رژيم صهيونيستي، شنيدن برخي اخبار تلخي و غم متفاوتي در اذهان به جا مي گذارد.
اين که جنگندههاي رژيم اسراييل براي بمباران يمن يا عراق جهت سوختگيري يا مسائل فني ديگر از پايگاههاي نظامي کشورهاي عربي استفاده مي کنند؛ اين که کشور اردن با افتخار اعلام مي کند که در رهگيري موشکها و پهپادهاي ايران به سمت سرزمينهاي اشغالي نقش داشته است؛ اين که ارتش مصر با وجود شمار قابلتوجه نيرو و امکانات و تسليحات قابل اعتناء، قدمي در راه مقابله با اسراييل برنمي دارد و...همه نشانگان يک بيماري تاريخي در حاکمان کشورهاي عربي، يعني بيماري «خيانت» است. اما اين که خيانت عميق و قديمي و مستمر چه ريشههايي دارد و چرا حاکمان کشورهاي اسلامي دچار مسخشدگي به نفع اسراييل شدهاند، خود يک سوال بسيار حياتي و اساسي است که براي رسيدن به آن، لاجرم بايد ريشههاي تاريخي و پيوندها و ارتباطات پنهان را کاوش کرد.
وبگاه تحليلي «World Crime Syndicate»(سنديکاي جهاني تبهکاري) که به طور تخصصي به تحقيق روي عملکرد و شبکهي ارتباطي اليت مخفي حاکم بر دنيا يا همان «دولت پنهان» جهاني مي پردازد، سال گذشته مقالهاي تفصيلي در باب ارتباطات قديمي، عميق و تنگاتنگ خاندانهاي سلطنتي حاکم بر کشورهاي عربي و «اشرافيت سياه» اروپايي(يعني خاندانهاي سلطنتي که از قرون وسطي تا همين امروز قدرت واقعي را در غرب بر عهده دارند) منتشر کرده که حائز نکات و فکتهاي قابلتامل است که به رسيدن به جواب پرسش فوق، بسيار ياريدهنده است.
***
خانواده هاي سلطنتي عرب از نزديک با خانواده هاي سلطنتي اروپايي و اشراف سياه کار مي کنند و سازمانهايي چون معبديون(shriners)، ملت اسلام و «پنج درصديها» را مديريت مي کنند که همگي سازمان هاي ماسوني هستند که در ايالات متحده فعاليت مي کنند. خانواده سلطنتي عرب اموي(بني اميه) پس از حمله مورها(نژادهاي مسلمان عربي، اسپانيايي و بربر) در حدود سال 700 پس از ميلاد به اسپانيا و فتوحات خود، با اقوام مختلف سلطنتي و اشراف اروپايي ازدواج کردند.
خانواده هاي سلطنتي که با مورها خويشاوند شدند، عمدتا در اسپانيا، پرتغال و ايتاليا، و همچنين گروههاي کوچکتر در فرانسه و آلمان، ساکن شدند.
جوزف راتزينگر(پاپ قبلي کليساي کاتوليک رُمي با نام بنديکت شانزدهم) نقش سر يک مور را بر روي نشان پاپي خود داشت. «اشرافيت سياه» لقبي است که شماري از پژوهشگران تاريخ آلترناتيو به خط خوني سلطنتي نسبت مي دهند که ريشهي آن به يک تبار اشرافي ونيزي در قرن نهم ميلادي مي رسد. اين خط خوني که بعدا در شکل خاندان «ولف هانوفري»، به تدريج بر قدرت خود افزود، در سال 1714 ميلادي از طريق به قدرت رسيدن جرج اول، بر انگلستان حاکم شد.
اين تبار اشرافيت سياه(مشهور به گوئلف) از طريق مجموعهاي از پيوندهاي ازدواج با ديگر خاندانهاي سلطنتي و تجار و بازرگانان ذينفوذ، قدرت خود را بر اروپا تثبيت و تحکيم کرد و در قرن بيستم، با وجود افول ظاهري سلطنتها در اروپا، از طريق سلطهي پنهان بر واتيکان و بر تجارت و بازرگاني ماوراء بحار، عملا قدرت پشتپردهي سياسي اروپا و آمريکا تا همين امروز شد. بنا بر شماري از پژوهشهاي مدرنتر، مراکز اصلي قدرت اين اشرافيت سياه، شهر لندن(مرکزيت تجاري)، واتيکان(مرکزيت ديني) و واشينگتن دي سي(مرکزيت سياسي-نظامي) هستند.
سلطنت بريتانيا، پادشاهي عربستان سعودي را از طريق معاهده دارين و سپس به طور کامل از طريق معاهده جده، تأسيس کرد. در طول جنگ جهاني اول، کشورهاي اروپايي بيشتر مناطق خاور ميانه و شمال آفريقا را تسخير کردند و بعداً سلطنتي را به قدرت رساندند که ميادين نفتي را نيز اداره مي کرد. پادشاه سابق فهد و ملک عبدالله هر دو داراي نشان شواليهي امپراتوري بريتانيا بودند. فرانسه و اسپانيا قبل از اعطاي استقلال مراکش با خاندان علوي به عنوان پادشاهان حاکم، مراکش را فتح کردند
محمد ششم، پادشاه کنوني مراکش شواليه امپراتوري بريتانيا، شواليه فرانسوي لژيون افتخار و شواليه سه رديف مختلف اسپانيايي و همچنين يک ميلياردر ثروتمند است. خانواده سلطنتي مراکش داراي جناحي از مافياي عربي هستند که رپر معروف سبک گانگستر، توني موکسبرگ، به عنوان سردستهي خياباني آن عمل مي کند.
مورها(تحت امر امويان) به اسپانيا حمله بردند و جمعيت زيادي را در آنجا ايجاد کردند. سلطنت بريتانيا بحرين را فتح کرد و خاندان خليفه را به عنوان حاکمان آن تثبيت نمود، در حالي که قراردادهاي نفتي با شرکت هاي بحرين منعقد مي کرد. چند تن از اعضاي خاندان سلطنتي خليفه در انگلستان به مدرسه و دانشگاه رفتند. «ويز خليفه»، خواننده رپ براي خاندان خليفه کار مي کند و در قاچاق کودکان نيز دست دارد. محمد بن حمد بن محمد الشرقي، وليعهد فجيره، در لندن تحصيل کرد.
سلطنت بريتانيا سرزميني را که اکنون امارات متحده عربي ناميده مي شود، فتح کرد و قبل از اينکه زمين را به خاندان آل نهيان تحويل دهد، تاسيسات معدني و نفتي را در آنجا تأسيس کرد و تصور مي شود ارزش اين تاسيسات حدود 150 ميليارد دلار باشد. آنها همچنين صاحب سازمان سرمايهگذاري ابوظبي هستند که بيش از 1.3 تريليون دلار دارايي دارد. بريتيش پتروليوم(سابقاً شرکت نفت انگليس و ايران) و شرکت نفت توتال فرانسه با صاحبان چاههاي نفت ابوظبي قرارداد بستند. خاندان گروسونور(Grosvenor) يکي از قدرتمندترين و ثروتمندترين خانواده ها در بريتانيا است و داراي املاک و هتل در سراسر جهان است. هتل معروف و لوکس «عمارت گروسنور» در دبي به نام آنها نامگذاري شده و به طور رسمي متعلق به ميلياردر بزرگ، احمد بن سعيد آل مکتوم است. احمد بن سعيد آل مکتوم داراي مدرک افتخاري از دانشگاه لندن است و احتمالاً با خانواده گروسونور قراردادهاي تجاري دارد و به همين دليل نام هتل خود را به نام آنها گذاشته است.
سلطان احمد بن سُلَيم، مديرعامل DP World است که شرکت بنادر و کشتيراني بريتانيايي P&O را به مبلغ حدود 6 ميليارد پوند خريد. جورج واکر بوش، رييس جمهور اسبق ايالات متحده، فروش بنادر ايالات متحده در نيويورک، نيوجرسي، فيلادلفيا، بالتيمور، نيواورلئان و ميامي را به DP World تاييد کرد و آنها سپس آن را به گروه بين المللي آمريکا (AIG) فروختند. DP World قبلاً اين بندرها را قبل از فروش اداره ميکرد و احتمالاً حتي پس از فروش مجدد بندرها به AIG نيز تأثيراتي در آنجا داشته است. شيخ محمد بن راشد آل مکتوم مالک اصلي «دبي ورلد» و «دبي هلدينگز» است. پسرش شيخ راشد بن محمد آل مکتوم يک تاجر ثروتمند است که از شرکاي نور بانک است و در آکادمي نظامي سلطنتي سندهرست در بريتانيا تحصيل کرده است. سعود بن صقر القاسمي از حاکمان راس الخيمه در امارات متحده عربي است و او و پسرش در ايالات متحده به مدرسه مي رفتند.
شاهزاده سعودي خالد بن بندر بن سلطان آل سعود با لوسي کارولين کاتبرت ازدواج کرده است و او خواهرزاده رالف پرسي، دوک نورث تامبرلند، است.
جورج پرسي، پسر رالف پرسي، به دانشگاه دمشق رفت، به زبان عربي صحبت مي کرد و در ابوظبي تجارت گستردهاي داشت. جورج پرسي مدير عامل شرکت Hotspur Geothermal است که حفاري نفت را در آفريقا انجام مي دهد. ملک محمد ششم پادشاه مراکش حدود 6 ميليارد ثروت دارد و سهام عمده اي در شرکتهاي مراکشي دارد که با بسياري از شرکت هاي اروپايي قرارداد دارند.
پادشاه محمد ششم نيز به دليل فساد سطح بالاي خود در تجارت و سياست، بدنام است. خالد بن فيصل آل سعود، فرماندار مکه است و با شاه چارلز دوست صميمي است. خالد بن فيصل آل سعود همچنين يک شواليه با نشان فرانسيس اول، تحت حمايت خاندان ايتاليايي بوربون-دوم سيسيل است که شاهزاده کارلو، دوک کاسترو رئيس اين خاندان محسوب مي شود.
يکي از بستگان نزديک دوک کاسترو؛ شاهزاده کارلوس بوربون پارما از طريق مادرش شاهزاده ايرنِ هلند، يکي از اعضاي خانواده سلطنتي هلند است و براي بانک ABN AMRO کار مي کرد. خاندان اورنج-ناسوا انجمن بازرگاني هلند را تأسيس کرد که بعداً بانک ABN AMRO را تأسيس کرد و ABN AMRO از سهامداران اصلي بانک هلندي عربستان سعودي بود. عبدالله بن حمد بن عيسي آل خليفه زماني که مايکل جکسون، ستاره موسيقي پاپ که طبق گزارشها يک کودکآزار سريالي بود، براي بار دوم به اتهام پدوفيليا تحت تعقيب قرار گرفت، هزينههاي دادگاه او را پرداخت کرد. گفته مي شود مايکل جکسون مرگ خود را جعل کرده و در جايي در خاورميانه پنهان شده است تا از هرگونه اتهام جنايي بيشتر فرار کند.
پادشاهي اردن توسط بريتانيا از طريق قيموميت بريتانيا بر فلسطين و سپس به طور کامل از طريق معاهده لندن در سال 1946 که خاندان هاشمي را به عنوان پادشاهان حاکم منصوب کرد، تأسيس شد. ملک عبدالله دوم اردن يکي از اعضاي ارتش بريتانيا است و همچنين در دانشگاه يسوعي جورج تاون در واشنگتن دي سي تحصيل کرد. پادشاه عبدالله دوم يک شواليه از درجههاي مختلف نظامي از جمله در ايتاليا و در انگلستان است.
خاندان ثاني در قطر و حمد بن جاسم بن جابر آل ثاني چندين بانک در لوکزامبورگ را از طريق شرکت سرمايهگذاري Precision Capital اداره مي کنند. لوکزامبورگ مانند سوئيس از بانکداري خصوصي استفاده مي کند که امکان پولشويي و فرار مالياتي گسترده را فراهم مي کند. حمد بن جاسم بن جابر آل ثاني و شرکتش با BAE Systems در نيوجرسي قرارداد بستند و حسابهاي آنها براي تحقيقات در مورد پولشويي مسدود شد. حمد 6 ميليون دلار پول به مقامات جرسي پرداخت و آنها از تحقيقات خود صرف نظر کردند. امير تميم بن حمد آل ثاني شواليه ايتاليايي از فرقهي merit و شواليه فرانسوي لزيون دونور است. خاندان گتي که موسس کمپاني نفت گتي هستند، ميادين نفتي را از آل سعود خريداري کردند و اين باعث شد تا براي مدتي به يکي از ثروتمندترين خانواده هاي ايالات متحده تبديل شوند. خانواده گتي در حال حاضر با خاندان روسپوليس ايتاليايي پيوند سببي دارند.
خانوادههاي سلطنتي مختلف در خاورميانه صدها ميليارد دلار انباشته دارند و از نزديک با خانوادههاي سلطنتي اروپايي که آنها را در مناطق خود به قدرت رساندند، همکاري ميکنند. بسياري از خانوادههاي سلطنتي عرب در شرکت بزرگ، قدرتمند و متنفذ «شهر لندن» ( City of London) تجارت ميکنند و با شرکتهاي متعلق به خانوادههاي سلطنتي مانند بريتيش پتروليوم و رويال داچ شل قرارداد دارند. خانوادههاي سلطنتي اروپا از خانوادههاي سلطنتي خاورميانه بهعنوان تأمينکنندگان مالي برنامههاي خود بهره مي برند و اين بخشي از قراردادهاي پنهان بين اين دو طيف سلطنتي است که به خاندانهاي پادشاهي کشورهاي عرب اجازه حفظ سلطه، قدرت و ثروت خود را مي دهد. خاندانهاي سلطنتي عرب بر سازمانهاي ظاهرا اسلامگرا(اما در واقع ماسوني) چون شراينرز، پنج درصديها و ملت اسلام تسلط دارند.
آنها از ثروت خود براي تأمين مالي اين سازمانها و ساير انجمنهاي مخفي مانند فرقههاي جادوگري و آيينهاي سرّي همچون فرقههاي ويکان(Wiccan) استفاده مي کنند. آنها يک مافياي عربي مخفي دارند که مقر آن در نيوجرسي است و به بنادر ايالات متحده نفوذ کردهاند.
خاندانهاي سلطنتي عربي شامل آل سعود، آل علوي، خاندان خليفه، خاندان ثاني، خاندان هاشمي، خاندان شرقي، آل نعيم، آل معلا، آل قاسمي، آل نهيان، آل مکتوم، خانواده بن لادن و خاندان بن سُلَيم و شماري ديگر مي شوند. اين خانوادهها غارتگر هستند و افرادي از ملل ديگر را هدف قرار مي دهند. آل سعود به شدت فاشيست هستند و و مردم خود را سرکوب مي کنند. بسياري از خانواده هاي سلطنتي خاور ميانه مستبد هستند. آنها در بيشتر موارد به طور مستقل بر کشورهاي خود حکومت مي کنند، گرچه اهرم کنترل آنها در نهايت در دستان اشرافيت سياه و خانوادههاي سلطنتي اروپايي قرار دارد و در بزنگاهها از اين اهرم استفاده مي شود.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.