اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

امام جمعه تبريز:

روز قدس از عنايات الهي به امت اسلامي است

نماينده ولي فقيه در آذربايجان شرقي و امام جمعه تبريز با تاکيد بر اهميت برگزاري راهپيمايي روز جهان قدس، گفت: اين روز جهاني از عنايات الهي به امت اسلامي است.

روز قدس از عنايات الهي به امت اسلامي است

حجت السلام والمسلمين احمد مطهري اصل در جلسه هماهنگي، برنامه ريزي و سياست گذاري راهپيمايي روز قدس و 12 فروردين در استان، افزود: بحث اصلي در گراميداشت روز جهاني قدس، آزادي قدس شريف و مبارزه با زياده خواهي و تماميت خواهي هاي قوم يهود صهيونيست است، چون قرآن کريم بر اشد عداوت يهود و بت پرستان عليه مسلمانان تصريح کرده است.

وي توسعه جنگ و خونريزي را از ويژگي هاي بارز صهيونيست ها دانست و يادآور شد: آنها راه نجات خود را يهودي سازي دانسته و ساير اديان را مزاحم فرض مي کنند.

مطهري اصل از روز جهاني قدس به عنوان يک روز ملي و معنوي ياد و اضافه کرد: بايد تمهيدات و تدابير لازم و کافي براي برگزاري باشکوه راهپيمايي اين روز مهم و بزرگ براي جهان اسلام همزمان با آخرين جمعه ماه مبارک رمضان اتخاذ شود و همه نهادها و دستگاه هاي اجرايي و خدماتي بايد همدوش با سياست هاي شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي حرکت کنند.

وي توسعه و گسترش روز جهاني قدس در بين شيعيان و اهل سنت جهان را از برجستگي هاي مهم اين رويداد قلمداد کرد و با تاکيد بر اينکه بايد اتحاد و همبستگي بين امت اسلامي براي بزرگداشت باشکوه تر اين روز تقويت شود، ادامه داد: راهپيمايي سراسري در ايران و قاره هاي مختلف جهان براي رژيم غاصب اسرائيل بسيار مهلک است، چون در اين روز مهم سياسي و معنوي اتحاد مسلمانان عليه اين رژيم صفاک به تصوير کشيده مي شود.

مطهري اصل هدف اصلي و نهايي روز قدس را پرداخت عيني به ابعاد ديني آن توصيف و اظهار کرد: مبارزه با يهود يکي از رئوس اصلي مسلمانان است، چون معتقديم طبق آموزه هاي ديني و قرآني تسلط يهود به مسلمانان مي تواند خسارات بسيار گران و جبران ناپذيري در پي داشته باشد.

وي به مقاومت و ايستادگي مردم غزه در برابر ارتش رژيم اشغالگر قدس در ماه هاي گذشته اشاره کرد و گفت: هيچ تحليلگر سياسي هرگز تصور چنين مقاومتي از سوي مردم اين باريکه را نمي کرد، اما برخلاف پيش بيني ها اين مردم آزاده و تربيت شده اسلام تا پاي جان ايستاده و هرگز در مقابل دشمن شکست را پذيرا نشدند که به همين دليل امروز اسرائيل به منزوي ترين کشور جهان تبديل شده است.

مطهري اصل انزواي رژيم صهيونيستي را به حدي وسيع دانست که حتي دوستانش نيز از طرفداري ولو به ظاهر از اين رژيم کودک کش دست کشيده اند.

وي اراده مردم ايران اسلامي را پشتوانه مهم بسط و توسعه روز جهاني قدس در جهان برشمرد و يادآور شد: بايد مراقب بود تا اين اراده دچار تزلزل نشود که در اين صورت معنويت و انسجام کنوني بين امت اسلامي براي دفاع از قدس شريف از بين خواهد رفت.

نماينده ولي فقيه در آذربايجان شرقي همچنين موضوع 12 فروردين روز جمهوري اسلامي ايران را يکي از روزهاي سرنوشت ساز و مهم تاريخ انقلاب خواند و گفت: هر چند اين روز از اهميت سياسي و اجتماعي بسيار بالايي برخوردار است اما به واسطه تعطيلي هاي نوروزي همواره مورد غفلت قرار گرفته است.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.