اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

رزمايش مشترک کشتي‌هاي جنگي روسيه و چين در خليج فنلاند

وزارت دفاع روسيه گزارش داد که ناوچه «سوبرازيتلني» روسيه و ناوشکن «جيائوزو» چين در خليج فنلاند رزمايش مشترک برگزار کردند.

رزمايش مشترک کشتي‌هاي جنگي روسيه و چين در خليج فنلاند

اين وزارتخانه افزود که اين رزمايش در پايگاه «لنينگراد» متعلق به ناوگان بالتيک روسيه در خليج فنلاند انجام شد.

وزارت دفاع روسيه افزود که خدمه اين کشتي‌هاي جنگي موانع مين‌گذاري‌شده دشمن فرضي را شناسايي و با استفاده از توپ از بين بردند.

خدمه اين کشتي‌ها همچنين عمليات جستجو و نجات و کمک به يک کشتي فرضي را که در نبرد آسيب ديده بود، تمرين کرده و خدمه آن را نجات دادند.

وزارت خارجه چين اخيرا در بيانيه‌اي اعلام کرد که پکن آماده است با همکاري روسيه و ساير کشورها امنيت اوراسيا و ساير نقاط دنيا را تضمين کرده و به حل مسالمت‌آميز اختلافات و مناقشه‌ها کمک کند.

وزارت خارجه چين افزود: چين و روسيه اعضاي دائم شوراي امنيت سازمان ملل و قدرت‌هاي اصلي در حال ظهور هستند. کشورهاي مسئوليت مهمي براي تضمين امنيت و ثبات منطقه‌اي و بين‌المللي دارند.

اين وزارتخانه تاکيد کرد: پکن آماده است ابتکارات امنيتي جهاني را با جامعه بين‌المللي از جمله روسيه اجرا کند. چين خواهان همکاري پايدار و برابر و همچنين توجه به نگراني‌هاي معقول همه کشورهاست.

اين بيانيه پس از آن صادر شد که ولاديمير پوتين رئيس جمهوري روسيه پيشنهاد کرد يک نظام امنيتي جديدي ايجاد شود که مشارکت ميان کشورهاي اوراسياي بزرگ هسته‌اي اصلي آن باشد.

وي به وزارت خارجه روسيه دستور داده که همکاري و مشارکت در توافقنامه‌هاي بين‌المللي را به منظور ايجاد يک نظام امنيتي جديد افزايش دهد.

اين در حالي است که غرب نسبت به همکاري پکن و مسکو نگران است و در همين راستا، ينس استولتنبرگ دبيرکل ناتو روز دوشنبه اعلام کرد که اين ائتلاف نظامي بايد بر چين به دليل حمايت از روسيه هزينه تحميل کند.

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.