اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

رئيس فدراسيون فوتبال:

رجزخواني نمي‌کنم اما در جام جهاني صعود مي‌کنيم

رئيس فدراسيون فوتبال گفت: اهل پيش‌بيني يا رجز خواندن نيستم اما تيم ملي مي‌تواند به دور دوم جام جهاني صعود کند.

رجزخواني نمي‌کنم اما در جام جهاني صعود مي‌کنيم

مهدي تاج در سي و سومين مجمع عمومي فدراسيون فوتبال اظهار داشت: در ابتدا لازم ميدانم ياد و خاطره 14 شهيد والامقام جنگ 12 روزه فوتسال و فوتبال را گرامي داشته و به آنها تبريک بگويم. واقعيت اين است که فوتبال بهويژه در حوزه مسائل و پديدههاي اجتماعي، همواره نقشي مؤثر، فعال و تعيينکننده داشته و به اعتقاد بنده هيچ پديده اجتماعياي قابل مقايسه با فوتبال نيست و اين تعداد شهيد نشان ميدهد فوتبال هيچ وقت با مسائل جامعه بيگانه نبوده است.

رئيس فدراسيون فوتبال تاکيد کرد: واقعيت اين است که در حوزه فوتبال، در مقاطع حساس همواره بهترين تصميمات اتخاذ خواهد شد و همه اعضاي خانواده بزرگ فوتبال در کنار يکديگر قرار دارند. همانطور که ميدانيد، بنده همين ديروز نيز با نمايندگان فيفا ديدار داشتم و موضوعات مختلفي مورد بررسي قرار گرفت. فوتبال در کشور ما نقش بسيار مؤثر و تعيينکنندهاي دارد و تأثير آن در حوزههاي اجتماعي کاملاً مشهود است.

تاج ادامه داد: روز گذشته در يک بازي فوتسال در اصفهان، حدود 6 تا هفت هزار نفر حضور داشتند و از دستگاه EVS استفاده شد. از ظرفيت اين رويداد بهخوبي استفاده شد. با وجود اطلاعرسانيهايي که توسط عوامل اجرايي و نيروهاي مسئول انجام شده بود تا مردم به سالن مراجعه نکنند، باز هم استقبال گستردهاي صورت گرفت که نشاندهنده جايگاه ويژه فوتسال در جامعه است. واقعاً هيچ پديده اجتماعياي را نميتوان با فوتبال مقايسه کرد.

وي ادامه داد: باشگاههاي ما در آسيا حضور داشتند، برخي سقوط کردند و برخي موفقيتهايي به دست آوردند که جاي تبريک دارد. تيم ملي ما نيز در مسير صعود، عملکرد بسيار خوبي داشت. صعود به جام جهاني اين دوره، يکي از شيرينترين و راحتترين صعودهايي بود که تجربه کرديم و از جهات مختلف، متفاوت و متمايز بود. شخصا در 6 دوره جام جهاني حضور داشتهام؛ در برزيل بهعنوان مدير تيمهاي ملي، در روسيه بهعنوان رئيس فدراسيون، در قطر نيز در همين مسئوليت و اکنون هم براي آمريکا در همين جايگاه حضور دارم. با اين حال، اين صعود از نظر کيفيت و آرامش، يکي از بهترينها بود.

رئيس فدراسيون خاطرنشان کرد: نکته مهم ديگر اين است که تمامي سرمربيان تيمهاي ملي ما ايراني هستند و همه آنها موفق به صعود شدند؛ چه در فوتبال، چه در فوتسال و چه در بخش بانوان. تيم ملي فوتسال ما به جام جهاني صعود کرد، تيم بانوان با هدايت مربي ايراني به جام ملتها رسيد و در سطح آسيا نيز عملکرد درخشاني داشتيم؛ در فوتسال آقايان اول آسيا هستيم، در فوتبال جايگاه دوم آسيا را داريم و تيم فوتبال ساحلي نيز اول آسيا و در رده چهارم يا پنجم جهان قرار دارد.

تاج عنوان کرد: با وجود محدوديتهاي جدي منابع مالي، با عشق، تعهد و انگيزه بسيار بالا، اتفاقات بزرگي رقم خورده است؛ اتفاقاتي که از نظر امکانات و منابع مالي، اصلا قابل مقايسه با رقبا نيست. با اين حال، به همت عزيزاني که امروز در اين جمع حضور داريد و همچنين دوستاني که بهصورت وبيناري همراه ما هستند، توانستيم رويدادهاي مهم و اثرگذاري را رقم بزنيم.

وي اضافه کرد: امروز در سطح آسيا، حدود 17 کرسي بينالمللي در اختيار جمهوري اسلامي ايران قرار دارد؛ چه در فيفا، چه در کنفدراسيون فوتبال آسيا و چه در بخشهاي مختلف تصميمسازي از جمله فوتسال و فوتبال ساحلي. اين حضور مؤثر نشاندهنده جايگاه واقعي فوتبال ايران در ساختارهاي بينالمللي است و بهنظر بنده حاصل تلاش مجموعه فدراسيون و خانواده بزرگ فوتبال است.

رييس فدراسيون افزود: در کنار اين موضوع، با همين منابع محدود، اقدامات عمراني بسيار مهم و کمنظيري نيز انجام شده است. امروز براي فوتبال ساحلي عمليات گودبرداري آغاز شده و با جديت در حال پيشرفت است و انشاءالله تا سال آينده يک مجموعه ساختماني بسيار مناسب و استاندارد براي فوتسال و فوتبال ساحلي خواهيم داشت. همچنين مجموعه اداري مناسبي براي فوتسال در حال شکلگيري است و زيرساختهاي لازم از جمله تأمين برق و امکانات مورد نياز در حال فراهم شدن است.

تاج تاکيد کرد: به ياد دارم در مقطعي که کارلوس کيروش سرمربي تيم ملي بود، ما حتي يک زمين تمريني استاندارد در اختيار نداشتيم و مجبور بوديم براي تمرين به زمينهاي مجموعه صنعت نفت برويم. اما امروز، چندين زمين استاندارد با نور مناسب، امکانات کامل و قابل استفاده در اختيار داريم. هتلهاي بسيار خوبي نيز در مجموعه فراهم شده و امروز ميتوان گفت زيرساختهاي فوتبال و فوتسال کشور به شکل قابل توجهي توسعه پيدا کرده است. مجموع اين اتفاقات نشان ميدهد که با وجود همه محدوديتها، با همدلي، تلاش جمعي و مديريت صحيح، ميتوان به دستاوردهاي بزرگ و ماندگار رسيد.

رييس فدراسيون توضيح داد: افتتاح اين مجموعه، گامي مهم در مسير بهبود مديريت و کاهش هزينههاست. با تجميع امکانات و منابع، ميتوان فرآيندها را سادهتر و کارآمدتر کرد و ساختوساز را با جديت بيشتري دنبال کرد. انشاءالله اين مسير را با قوت ادامه خواهيم داد. واقعيت اين است که سازمان ليگ ما سالانه بيش از 6800 مسابقه برگزار ميکند. اين عدد تقريبا با مجموع مسابقاتي که بسياري از فدراسيونهاي کشور برگزار ميکنند برابري ميکند. براي هر مسابقه، داور، ناظر، آمبولانس و ساير الزامات در نظر گرفته ميشود؛ کاري بسيار سخت، اما شدني، و خوشبختانه اين حجم فعاليت با موفقيت انجام شده است.

وي ادامه داد: اين دستاوردها قابل مقايسه با رويدادهاي بينالمللي بزرگ نيست، اما اهميت خود را دارد. همانطور که در جام جهاني مشاهده ميکنيم، اين رويداد مورد توجه ميلياردها نفر در سراسر جهان قرار ميگيرد. طبق اعلام رئيس فيفا، نزديک به 6 ميليارد نفر فوتبال را تماشا ميکنند که اين نشاندهنده عظمت اين ورزش و اهميت حضور ايران در عرصه جهاني است.

رييس فدراسيون اضافه کرد: ايران همواره در تمامي رويدادهاي مهم فوتبال حضور داشته و نقش تأثيرگذاري ايفا کرده است. اين حضور مداوم و مستمر، جاي تبريک دارد و نشاندهنده تلاش همه اعضاي مجمع و دستاندرکاران ورزش کشور است. از همه عزيزاني که در اين مسير تلاش کردهاند، صميمانه تشکر ميکنم.

تاج تاکيد کرد: در تعامل بسيار خوبي با AFC و فيفا هستيم. تصميمگيريها در دسترس ماست و تلاش خواهيم کرد کمک کنيم. انشاءالله با کمک قلعه نويي، تيم خودمان و وزارت ورزش، تنگاتنگ کار ميکنيم تا بازيهاي دوستانه خوبي براي تيم ملي فراهم شود.

وي عنوان کرد: اتفاقات خوبي رقم خواهد خورد اهل پيشبيني يا رجزخواني نيستم، اما اميدوارم بتوانيم در جام جهاني به مرحله دوم صعود کنيم. اين هدف را دور از دسترس نميبينم. سرمربي و مجموعه تيم ملي به صورت جدي دنبال اين هستند که اين اتفاق بيفتد. من پيشبيني ميکنم که اين اتفاق خواهد افتاد و انشاءالله براي اولين بار از يک دور به دور بعد صعود خواهيم کرد.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.