معاون هماهنگي امور اقتصادي استاندار آذربايجان شرقي،گفت: رويکرد اصلي دولت سيزدهم وسواس بيشتر در واگذاري شرکتهاي دولتي به بخش خصوصي و توجه بيشتر به اهليت خريدار است.
محمد کلامي در آيين افتتاح مرکز نوآوري و کارآفريني ماشين آلات و تجهيزات پيشرفته در شرکت ماشين سازي تبريز، با اشاره به واگذاري بلبرينگ سازي تبريز در دوره دولت سيزدهم، افزود: نوع واگذاري طوري بوده که اکنون تجهيزات و دستگاههاي سنجش استانداردي به اين شرکت از خارج وارد ميشود که براي اولين بار وارد کشور ميشود و شرکت مسير پويايي را طي ميکند.
وي هدف از خصوصي سازي را ارتقاي کيفيت، کاهش هزينههاي توليد، ارتقاي تکنولوژي توليد و فرآيندها و حضور در بازارهاي داخلي و جهاني اعلام کرد و گفت: در اين استان واحدهاي مادر يا به شرکتهاي رقيب فروخته شدند تا رقيب از صحنه خارج شود يا به افرادي که اهليت، شناخت و دانشي از اين صنعت نداشتند، واگذار شدند.
کلامي، ادامه داد: در گروه ماشينسازي تبريز و شرکتهاي مانند آن، کهنگي و فرسودگي تکنولوژيکي وجود دارد و ماشين آلات آنها متناسب با رشد صنعت، ارتقا نيافته و نوسازي نشده و از طرفي خود اين صنعت و برون ده آن دچار تحول شده و تکنولوژي آن ارتقا يافته است.
وي يادآور شد: قديمي بودن ماشين آلات اين شرکتها موجب کاهش دقت و سرعت آنها شده و هزينه توليد را افزايش ميدهد. بنابراين براي برون رفت از اين مشکلات بايد از توان شرکتهاي دانش بنيان براي نوآوري ماشين آلات موجود اين شرکتها استفاده کرد و اين شرکتها همچنين در توليد محصولات با تکنولوژي بالاتر به اين واحدهاي صنعتي برنامه ارايه دهند.
معاون هماهنگي امور اقتصادي استاندار آذربايجان شرقي گفت: درصد وابستگي گروه صنعتي ماشين سازي و ساير شرکتها به توليد تک محصولي و صرف توليد مشخص کاسته شده و در کنار آن فعاليتهاي توليدي ديگري انجام دهند.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.