اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

نماينده ولي‌فقيه در سپاه عاشورا:

دوقطبي‌هاي بي‌فايده، به انسجام ملي آسيب مي‌زند

نماينده ولي‌فقيه در سپاه عاشورا با هشدار نسبت به تلاش دشمن براي نفوذ در عرصه‌هاي فرهنگي و هنري گفت: نبايد عرصه فرهنگ و هنر اين شهر به ميدان ترويج ابتذال تبديل شود؛ چرا که اين ملت، ملت وحدت و انسجام است و هرگونه تفرقه‌افکني و دوقطبي‌هاي بي‌فايده، به انسجام ملي آسيب مي‌زند.

دوقطبي‌هاي بي‌فايده، به انسجام ملي آسيب مي‌زند

حجتالاسلام والمسلمين عبدالرحيم نجفقليزاده سرايي با اشاره به تحولات اخير،  اظهار کرد: دشمن پس از شکست در ميدان نظامي، تلاش ميکند با تمرکز بر جنگ نرم، نفوذ فرهنگي و ترويج يأس و نااميدي اهداف خود را دنبال کند.

وي با گراميداشت حماسه 8 دي مردم تبريز گفت: مردم اين شهر بار ديگر با بصيرت مثالزدني خود، حماسهاي بزرگ آفريدند و نشان دادند همواره پيشگام و جلوتر از مسئولان در صحنههاي حساس انقلاب حضور دارند.

نماينده وليفقيه در سپاه عاشورا با اشاره به مراسم غدير امسال تصريح کرد: غدير امسال در تبريز، صيونستيزترين غدير رقم خورد و جلوهاي روشن از ايمان، آگاهي و دشمنشناسي مردم بود.

نبايد عرصه فرهنگ و هنر تبريز به ميدان ترويج ابتذال تبديل شود

وي با هشدار نسبت به تلاش دشمن براي نفوذ در عرصههاي فرهنگي و هنري افزود: نبايد عرصه فرهنگ و هنر اين شهر به ميدان ترويج ابتذال تبديل شود؛ چرا که اين ملت، ملت وحدت و انسجام است و هرگونه تفرقهافکني و دوقطبيهاي بيفايده، به انسجام ملي آسيب ميزند.

سرايي با تأکيد بر اينکه جنگ تمام نشده و ما در متن يک جنگ فراگير قرار داريم، خاطرنشان کرد: نيروهاي مسلح کشور با آمادگي و هوشياري کامل، تحرکات دشمن را بهدقت رصد ميکنند، اما دشمن بهطور جدي پروژه نفوذ فرهنگي را دنبال ميکند.

وي با اشاره به رسالت سنگين نخبگان، اساتيد و علما گفت: امروز بيش از هر زمان ديگري، تبيين و روشنگري ضروري است و اين قشر تأثيرگذار بايد با آگاهيبخشي مستمر، هجمه نرم دشمن را خنثي کنند.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.