با گسترش روزافزون فناوريهاي ديجيتال و وابستگي بيشتر صنايع و زيرساختهاي حياتي به خدمات آنلاين، امنيت سايبري به يکي از اساسيترين نيازهاي کشورها تبديل شده است؛
در اين ميان حملات منع سرويس توزيع شده (DDoS) به عنوان يکي از ابزارهاي مخرب سايبري توانسته چالشهاي بزرگي را در مسير پايداري و عملکرد زيرساختهاي ديجيتال ايجاد کند و شرکت ارتباطات زير ساخت با بهرهگيري از تجهيزات و سامانههاي بومي پيشرفته گامهاي مهمي در مسير شناسايي و مقابله با اين تهديدات برداشته است.
بهزاد اکبري - معاون وزير ارتباطات و مديرعامل شرکت ارتباطات زيرساخت به تازگي با انتشار پستي در يک شبکه اجتماعي (ايکس) اعلام کرده است: شرکت ارتباطات زيرساخت گزارش تحليلي جامعي از حملات DDoS عليه زيرساختهاي کشور در پاييز 1403 را منتشر کرد. وي افزود: انشاءالله سعي خواهيم کرد در فصلهاي آتي اين گزارش با تحليلهاي بيشتري در دسترس عموم قرار گيرد.
در اين گزارش تعاريفي از انوع حملات سايبري ارائه شده است به طور مثال درباره حملات ديداس توضيح داده شده حمله منع خدمت توزيع شده نوعي از حملات سايبري است که در آن مهاجمان نسبت به ارسال ترافيک کاذب به سمت زيرساختها و سرويسهاي حياتي اقدام کرده و بدين ترتيب سبب بروز اختلال و يا قطعي کامل خدمات رساني زيرساخت و يا سرويس مربوطه به کاربران حقيقي ميشود.
براساس اين گزارش که وضعيت حملات ديداس در فصل پاييز سال جاري (از تاريخ 1 مهر ماه تا 30 آذر) را مورد بررسي قرار داده است؛ گفته شده بيش از 89/48 درصد از حملات در راستاي محرومسازي مردم عزيز از دريافت خدمات مورد نيازشان بوده است که با تلاش متخصصين کشور حملات مذکور تماما با موفقيت کامل دفع شدهاند. البته به صورت کلي در اين بازه زماني گفته شده 57 هزار 218 حمله مجموع حملات مقابله شده است.
همچنين بررسيهاي انجام شده حکايت از آن دارد که بالاترين مدت زمان حمله در دوره پاييز 4 روز و 9 ساعت 50 دقيقه بوده است و از هر 100 حمله 35 حمله از طريق شبکه دستگاه هاي آلوده (Bot Pool) انجام شده است. براي اطلاع از جزئيات اين گزارش مي توانيد بر روي اين لينک کليک کنيد.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.