مديرکل تبليغات اسلامي آذربايجانشرقي بر لزوم استفاده از ظرفيت دسته جات و هيئات حسيني براي تقويت انسجام و وحدت ملي بوِزه در ايام محرم پيش رو تاکيد کرد.
گردهمايي مسؤولان هيئات مذهبي، مداحان، شاعران و ستايشگران حسيني شهرستان شبستر با عنوان «همايش عاشورائيان» با سخنراني مديرکل تبليغات اسلامي آذربايجانشرقي و حضور امام جمعه، فرماندار، رئيس اداره تبليغات اسلامي و جمعي از مسوولان و اعضاي جامعه خادمان حسيني شهرستان در آستانه فرا رسيدن ايام محرم برگزار شد.
حجتالاسلام سيد حسن اصلنژادي در اين همايش با اشاره به ظرفيتهاي فرهنگي و اجتماعي هيئات و دستهجات حسيني اظهار داشت: در شرايط حساس کنوني کشور و نياز مبرم به حفظ وحدت داخلي، اين ظرفيتهاي بالقوه بايد به درستي و با برنامهريزي دقيق براي تقويت انسجام و همگرايي اقشار و گروههاي مختلف جامعه مورد استفاده قرار گيرد.
مديرکل تبليغات اسلامي استان با تاکيد بر نقش ويژه مادحان و مسؤولان ولان دسته جات و هيئات گفت: دهه محرم امسال را بايد خاصترين ايام سوگواري سيد و سالار شهيدان در تاريخ انقلاب اسلامي و حتي در کل تاريخ کشور تلقي کرد و از اين رژه ديني خياباني براي حفظ و تقويت روحيه مقاومت و ايستادگي ملي بهره برد.
گفتني است، در اين همايش از موکبهاي فعال شهرستان شبستر در جريان برگزاري تجمعات يکصد روزه خياباني جنگ رمضان تقدير بعمل آمد.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.