رئيس ستاد توسعه بازسازي عتبات عاليات آذربايجان شرقي از فعاليت 51 موکب اين استان در کشور عراق جهت خدمترساني به زائران اربعين حسيني خبر داد.
علي داداشزاده در گفت وگو با خبرنگاران اظهار داشت که تاکنون بيش از 195 طرح عمراني در حرمهاي مطهر در حال اجرا يا تکميل است.
وي تأکيد کرد که منابع مالي اين پروژهها بدون استفاده از اعتبارات دولتي و صرفاً از محل نذورات و مشارکتهاي مردمي تأمين ميشود که هدف اصلي آن توسعه حرمها و ارتقاي خدماترساني به زائران، بهويژه در ايام اربعين است.
وي همچنين از ماموريتهاي اصلي ستاد از جمله ساماندهي موکبها، جذب مشارکت مردمي، راهاندازي مجمع خيرين حرمساز و اجراي طرح وقف شهيد سليماني ياد کرد.
رئيس ستاد توسعه بازسازي عتبات همچنين با اشاره به پيشينه فعاليتهاي اين نهاد در حمايت از جبهه مقاومت، از توزيع 400 هزار پرس غذاي گرم براي رزمندگان در دوران دفاع مقدس سخن گفت.
داداشزاده در پايان خاطرنشان کرد که عملکرد موکبها از طريق بازديدهاي ميداني ارزيابي ميشود و در اين ميان، موکب «بقيه الله اعظم» آذرشهر در ارزيابي عملکرد سال گذشته، موفق به کسب رتبه دوم شده است.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.