اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

درگيري پدر و پسر زنجاني مرگبار شد

نزاع پدر و پسر بر سر هزينه مواد مخدر به قتل پسر 35 ساله انجاميد و پدر پس از کشف جسد به جنايت اعتراف کرد.

درگيري پدر و پسر زنجاني مرگبار شد

شب سردي بود در جادهي تهم زنجان؛ جادهاي خلوت که ناگهان خبر پيدا شدن جسدي سکوتش را شکست. تماس مردمي با 110 کافي بود تا مأموران کلانتري 14 و تيم بررسي صحنه جرم خود را به محل برسانند. جسد مردي 35 ساله در حاشيه خاکي جاده افتاده بود؛ ساکت، بيجان و رازآلود.

پليس آگاهي با حساسيت ماجرا، سرنخها را يکييکي دنبال کرد. شواهد صحنه جرم، ردّي از خشونتي خانوادگي را فاش ميکرد. چند روز نگذشته بود که مظنون اصلي دستگير شد؛ پدري که فرزندش را به قتل رسانده بود.

اعترافها پرده از ماجرا برداشت؛ پسر جوان براي تأمين هزينه مواد مخدرش از پدر درخواست پول کرده بود، اما جدال ميان آنها سرانجامي تلخ يافت. ضربهاي مرگبار کافي بود تا زندگي جوان 35 ساله پايان يابد و پدري با دستان خود سرنوشت خانوادهاش را به فاجعه بکشاند.

اکنون قاتل پس از بازسازي صحنه و تکميل پرونده مقدماتي، تحويل دستگاه قضايي شده است تا در برابر قانون پاسخگوي جنايت خود باشد.

آقاجانلو سرپرست پليس آگاهي فرماندهي انتظامي استان زنجان گفت: در پي تماس تلفني با مرکز فوريتهاي پليسي 110 مبني بر پيدايش جسد مردي در جاده تهم، بلافاصله ماموران کلانتري 14 و اداره مبارزه با جرائم جنايي و اکيپ بررسي صحنه جرم به محل اعزام شدند.

وي گفت: با توجه به حساسيت موضوع رسيدگي به پرونده در دستور کار پليس آگاهي قرار گرفت و با بررسيهاي فني ، متهم شناسايي و با هماهنگي قضايي دستگير و پس از مواجهه با ادله و مستندات پليس ، لب به اعتراف گشود.

سرپرست پليس آگاهي استان زنجان گفت: پس از اعتراف قاتل(پدر) مشخص شد درگيري بين پدر و پسر؛ بر سر درخواست هزينههاي تامين مواد مخدر اتفاق افتاده که طي آن بر اثر اصابت ضربه ، پسر 35 ساله جان خود را از دست داده است.

وي ادامه داد: قاتل پس از بازسازي صحنه و تکميل پرونده مقدماتي تحويل مرجع قضايي و سپس روانه زندان شد.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.